League of Legends Ezreal Rehberi !

                             League of Legends Ezreal Rehberi !



Merhaba Arkadaşlar bugün ki konumuz League of Legends Rehberimizin 18. Şampiyonu olan Şimşek Santrafor Ezreal.



                             Ezreal'ın League of Legends'taki Yeri 

Ezreal yetenek atışı üzerine dayalı bir nişancı karakterdir Yetenek gücü ve Saldırı gücü olarak 2 eşya seti ile oynanılmaktadır . Ezreal hasarı yüksek ve süreklilik gösteren bir hasar türü yani vurkaç yaparak sizi kovalayan bir karakteri peşinizden koştuğuna pişman edebilecek hasarınız var. Ultisi ile '' GLOBAL '' bir ulti olduğundan dolayı haritanın her noktasına gönderilebilme ihtimali sunuyor.

                              Ezreal Hangi Koridorda Oynanmalı ? 

Ezreal Yetenek gücü ve Saldırı gücü olarak 2 eşya seti ile oynanılabiliyor demiştik bunun nedenı ise yeteneklerınden gelen büyü ve saldırı gücü hasarı.
Yani Ezreal Orta Koridor ve Nişancı rollerinde oynanılırsa oyun sonlarında gerçekten güçlendiği için oyunu taşıma potansiyeli yüksek bir şampiyon.

                             Ezreal Hangi Eşyalar İle Kombin Edilmelidir ?
GEREKLİ EŞYA SETİ

Ebedi Kılıç : Sağlamış olduğu Ekstra hasar ve kritik vuruş ihtimali draven'in uzaktan otomatik saldırılarını güçlendirecek ve gerçekten can yakacak hasarlar çıkarmasını sağlayacak.

Son Fısıltı : Karşı takımın tanklarının kasmış olduğu zırhı bir nebze de olsa hiçe sayarak vurmasını sağlar ve dravenin otomatık saldırılara dayalı bır şampiyon olduğu için gerçekten işine yarayacak nitelikte .

Mahvolmuş Kralın Kılıcı : Corki Anlık hasar vurduğundan dolayı ve pasifi olan düz vurusların verdiği gerçek hasar mahvolmus kralın kılıcı ile kombin edildiğinde düz vurusların ve yetenek atışlarının verdiği hasarlarda o derecede artıyor.

Üçlü Kuvvet : Bu eşyayı almamızın sebebi ezreal'ın hem yetenek gücü hemde saldırı gücü vuırduğundan dolayı ve üçlü kuvvetın vermiş olduğu ekstra değerlerden yararlanabilmek açısından gerçekten işe yarıyor.

Cıva Yatağan : Bu eşyayı almamızın sebebı aktifinin vermiş olduğu Arındır etkisinden ve sağlamış olduğu hareket hızı değerinden faydalanmak ve saldırı gücü değeri yüksek olduğundan dolayı işe yarayabilecek eşyalardan.

                                 Ezreal için Gerekli Rünler ve Kabiliyetler


RÜNLER
KABİLİYETLER

League of Legends Ezreal Rehberi ! Reviewed by Blog on Aralık 01, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.