League of Legends Dr. Mundo Rehberi !

                            League of Legends Dr. Mundo Rehberi !

Merhaba Arkadaşlar bugün kü konumuz League of Legends Rehberimizin 16. Şampiyonu olan Dr. Mundo.

                           Dr. Mundo'nun League of Legends'taki Yeri

Dr. Mundo League of Legends'ta inanılmaz derecede tank olan ve sizi attığı baltaları ile bıktıracak olan bir karakter.Ön safhalarda beklenmedik hasarları üstünde tutabilir karşı takımdaki nişancı gerçekten takım savaşından saf dışı bırakabilecek derecede bir şampiyondur üstünde istenilen hasarı tutar ve kovalama yeteneği gerçekten yüksek bir şampiyondur. İnanilmaz derecede tank olmasının nedenlerınden birisi sahip olduğu ultisi'dir ultisi saniye başına verdiği can ile karşıdakı rakibi bıktıracak derecededir.

                             Dr. Mundo Hangi Koridorda Oynanmalı ?

Dr. Mundo Üst Koridor ve Ormancı rollerinde gerçekten iyi işler çıkarabilecek potansiyelde bir şampiyondur takım savaşlarında ön safhalarda gerçekten iyi işler çıkarabileceğinden dolayı üst koridor ve ormancı rollerinde oynanması onun potansiyelini arttıracaktır.

                             Dr. Mundo Hangi Eşyalar İle Kombin Edilmelidir ?


DR.MUNDO İÇİN GEREKLI EŞYA SETİ


Warmog'un Zırhı : Bu eşya vermiş olduğu +800 Can değeri ile bizi öldürülmesi zor bir hedef haline getiriyor.

Gün ateşi : Bu eşya almamızın nedenı w yeteneğimizin etrafa yaydığı alan büyü hasarı ile günateşi birleştiğinde sanıye başına beklenmedık hasarlar çıkabiliyor vermiş olduğu can değeri ve zırh da cabası 

Banshee Duvağı : Bu Eşyayı almamızın sebebi karşı takımda yetenek gücü hasar vuran karakterlerden aldığımız hasarı azaltmak ve vermiş olduğu can değerinden yararlanmak.

Ruh Gömleği : Bu Eşyayı almamızın sebebi karşı takımda yetenek gücü hasar vuran karakterlerden aldığımız hasarı azaltmak ve vermiş olduğu can değerinden yararlanmak vermiş olduğu bekleme süresinde azalma ise büyülerımızın bekleme sürelerini azaltmak.

Çivili Zırh : Bu eşyayı almamızın sebebi ön safhalarda savaşacağımız için rakibimizin otomatik saldırılarından aldığımız hasarı onlara karşı hasar olarak yansıtmamızı sağlıyor buda bizim için takım savaşlarında avantaj haline geliyor.

                              Dr.Mundo İçin Gerekli Rünler ve Kabiliyetler


RÜNLER
KABİLİYETLER

League of Legends Dr. Mundo Rehberi ! Reviewed by Blog on Kasım 30, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.