Knıght Online Okçu Genie Ayarları Rehberi

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün sizler için oyunda okçu oynayan arkadaşlarımızın bazılarının sorduğu bir sorusunu cevaplayacağız bu yazımızda. Bunun öncesinde daha önce yazmış olduğum : Knıght Online Maden Rehberi Geniş Anlatım ve Knıght Online Warrior Rehberi isimli yazılarıma da bir göz atmanızı tavsiye ederim...

     Knıght Online Genie Nedir Nasıl Alınır Ne İşe Yarar ? : 

     Hepinizin bildiği gibi Knıght Online uzun bir zaman önce kendi oyun içi Koxp'unu çıkarttı ve bunu para karşılığında oyuncularının kullanımına sundu. Bununla birlikte çok geçmişten bildiğimi MSN Koxp'unu da yasaklayarak bunu kullananlara bazı cezalar getirdi. Özetle oyunda +80 karakter kasmak isteyenler seve seve bu eşyayı almak zorunda. Bana öyle geliyor ki oyun parayı nasıl kazanacağını çok iyi biliyor her neyse. Evet arkadaşlar Knıght Online Genie yani (Yardımcı Cin'e) sahip olmak için oyunda PUS ekranına giriş yapmanız gerekmekte. Eşya Power Up Store'da 149 Cash karşılığında satılmakta. 1 Paket genie satın aldığınızda 10 Adet Genie'ye sahip olmuş olacaksınız her 1 adet Genie ise 2 saat süreliktir. Bu da 1 Paket Genie'nin karşılığının 20 saate tekabül ettiğini gösterir. Yani oyun içerisinde legal 20 saat koxp kullanmanın bedeli 149 Cash etmektedir. 400 Cash fiyatı ise ortalama 14 - 15 TL arasında değişmektedir. Varın gerisini siz düşünün diyerek inceden de mesajımı vermek istiyorum KO ekibine :)

      Genie Okçu Ayarları Nasıl Yapılır ? : 

Genie Okçu Atack Ayarları
Genie Okçu Atack Ayarları
      Atack Mode Bölümü : Bu bölümde ekranın en üst kısmında 2 bölüm göreceksiniz. Atack Mode ve Recovery Mode bu ikisini de kullanmak için ekranın üst tarafında On yaparak aktif ederek Genie ile Skill kullanmayı aktifleştirebilirsiniz. Skills Register bölümüne ise kullanmak istediğiniz skilleri sırası ile dizebilirsiniz. Alt kısımda 3 adet ayarlanabilir bölümde ise sırası ile : Use recovery  skill at % (you&party) : Bu seçenek ile kendinizi veya partinizi minörlemek için yüzdeyi ayarlayabilirsiniz. Atack Range : Bu seçenek ile Atack yapacağınız uzaklığı ayarlayabilirsiniz. Rage of Activites : Bu seçenek ile karakterinizin atack yaparken etrafta dolaşacağı mesafeyi ayarlamanızı sağlar. Tavsiyem okçu veya diğer karakterlerde 0 olarak kullanmanızdan yana olacaktır. Benim okçu karakterimde kullandığım genie Atack Mode ayarlarının resmini yan tarafta sizler ile paylaşıyorum inceleyebilirsiniz.

     Recover Bölümü : Bu bölümü sanırım anlatmama gerek yok her şey oldukça açıklayıcı bu bölümde. HP Recovery yazan kısıma kullanmak istediğiniz HP potunu koyduktan sonra altında basması için düşmesi gereken yüzdeyi ayarlamalısınız. Ortada ki bölümde ise (Pet Recovery) buraya da petinizin kullanması gereken potu koymalısınız. En altta ki bölümde ise (MP Recovery) buraya da kullanmak istediğiniz Manayı koyup altına istediğiniz yüzdeyi ayarlayabilirsiniz.

Genie Okçu Support Ayarları
Genie Okçu Support Ayarları
     Support Bölümü : Burada ki bölümde ise karakterinizin party içerisinde ki arkadaşlarınıza veya sizin için kullanmasını istediğiniz skilleri aktif etmeniz gereken bölüm. Ekranın üst tarafından da On butonuna basarak bunu kullanmayı aktif hale getirebilirsiniz. Ardından altta ki skill koyabileceğiniz barlara : Wolf, swift, light feed, Heal, Buff, Ac gibi skillerinizi koyarak altında ki party kutucuğuna tik koymalısınız. Yanda ki resimde benim Support bölümü ayarlarımda Swift skilinin altında ki Party seçeneğini işaretlediğim gibi işaretlemelisiniz yoksa karakteriniz o skili sadece size kullanır.

Genie Okçu Other Ayarları
Genie Okçu Other Ayarları
     Other Bölümü : Burada ki bölümde ise karakterinizin yaşayacağı sorunlarda yapması gerekenlerin talimatları bulunmakta bunları mutlaka doldurmanız gerekmekte. En üstte ki iki seçenek anlatamaya gerek yok HP veya MANA potunuz 10 veya sizin istediğiniz rakamdan daha az kaldığında işaretlediğiniz takdirde TOWN ATAR ! 3. Seçeneği de işaretlerseniz bu özellik okçular için geçerli ! Karakterinizin kullanacağı ok bittiği taktirde karakteriniz TOWN ATAR ! 7. Seçenekte ise Kullandığınız silahın dayanıklığı 100'ün altına indiğinde karakteriniz silah ve zırhlarınızı Genie Hammer kullanarak tamir eder. 8. Seçenekte ise karakterinizin kullandığı Genie'nin süresi bitmesine yakın yeni bir genie kullanır bunun için envanterinizde Genie paketi bulundurmalısınız. En altta ki seçenekte ise Petinizin açlık seviyesi 5'in altına indikten sonra Genie petinizi besler ve ölmesini engeller. Evet Arkadaşlar Knıght Online Okçu Genie Ayarları Rehberi isimli yazım bu kadardı umarım işinize yarayacaktır. Sorularınız var ise bu yazının altına yorum yazabilirsiniz...

     DİĞER KNIGHT ONLİNE REHBER YAZILARIM İÇİN TIKLA !!! 
   

   
Knıght Online Okçu Genie Ayarları Rehberi Reviewed by Blog on Ocak 05, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.