League of Legends Evelyn Rehberi

                                   League of Legends Evelyn Rehberi

Merhaba Arkadaşlar bugün ki konumuz League of Legends Rehberimizin 19.Şampiyonu olan Gizli Casus Evelyn

                                   Evelyn'ın League of Legends'taki Yeri

Evelyn pasif yeteneği ile league of legends'ta korkulu rüya olabilen şampiyonlardan pasif yeteneği aktif olduğu sürece pembe totem haricinde görünemeyen evelyn attığı baskınlar ile takımını ileri götürecek hareketleri yapabiliyor. Evelyn '' Burst '' yani anlık hasar dediğimiz olayı çok iyi yapabildiğinden dolayı attığı baskınlarda genellikle skor çıkarabiliyor yada düşmanını gerçekten koridorda zor bir duruma düşürebiliyor.

                                 Evelyn Hangi Koridorda Oynanmalı ? 

Evelyn Görünmezliğinden dolayı Ormancı ve yeteneklerinin hasarı yetenek gücü eşya setinden geldiğinden dolayı ormancı ve orta koridorda oynanılması oyunun gidişatı açısından etkili olabilecek şampiyondur.

                                 Evelyn Hangi Eşyalarla Kombin Edilmeli ?
EVELYN İÇİN GEREKLİ EŞYA SETİ




Liandyi Eziyeti : Sağlamış olduğu Can değerine göre hasar , ekstra can ve Yetenek gücü evelyn için gerekli özellikler.

Rylai'nin Kristal Asası Rylai nin sağlamış olduğu  ''Can - Yetenek gücü'' ve kullandığımız her yetenek atışında sağlamış olduğu yavaşlatma etkisi takım savaşlarında kitle kontrol etkisi yapmamızı sağlıyor.

Ormancı EşyasıBu eşyayı almamızın amacı Takım savaşlarında takımımıza daha çok yardımcı olabilmek ve Takımımızın ön safhalarında daha çok hasar çıkarabilmek açısından cidden yardımcı oluyor .

Randuinin Alameti : Randuinin vermiş olduğu Ekstra can değeri ve aktifinden gelen yavaşlatma etkisi evelyn için ön safhalarda karşı takımın hareketlerini kısıtlayacak ve pasifi ile üzerine aldığı saldırılardan dolayı karşı takımdaki şampiyonların saldırı hızlarını kıracak.

Hextech SilahKılıç : Evelyn e yeteneğinden dolayı saldırı gücü bazlı vurduğu için hextech silahkılıç hem can emme etkisi yarattığından dolayı gerçekten güzel bir eşya seçimi olabiliyor.

                                 Evelyn için Gerekli Rünler ve Kabiliyetler



KABİLİYETLER
RÜNLER



League of Legends Evelyn Rehberi Reviewed by Blog on Aralık 02, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.