Star Wars Battlefront 2 Geliyor!!!

Star Wars Battlefront 2 Geliyor!!!

Electronic Ars adına dioloğa giren Blake Jorgensen, yeni gelecek olan Star Wars: Battlefront ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Peki yeni Star Wars oyunu nasıl olacak? İşte ayrınyıları bu yazmızda!
Star Wars Battlefront 2
Star Wars Battlefront 2
Geçtiğimiz çağ da en çok eleştiri yağmuruna tutulan ve ardı ardına iki kez en kötü firma ödülünü alan Electronic Arts, bu çağda tüm hatalarından ders çıkarıp, kendine yakışan kalitesi ile oyuncuların gönlünü kazanmayı başarmıştı.

Bu sene Battlefield 1 ve Titanfall 2 ile iddialı olarak yeni savaş oyunları çıkarmayı göz önüne alan EA, geçtiğimiz aylarda piyasadaki yerini alan Star Wars: Battlefront'un devamı ile ilgili da yeni bilgilendirmelerde bulundu.

Electronic Arts'ın çeyrek dönemindeki finansal duyuruları ile birlikte yeni Star Wars oyununun kaderini açıklayan, EA Finans Şefi Blake Jorgensen, Star Wars: Battlefront 2'nin gelecek sene içerisinde hazır olacağını duyurdu.

Bunun yanı sıra aynı zamanda önümüzdeki üç, dört yıllık dilimde her sene yeni bir Star Wars: Battlefront oyunun çıkarılmasının planladığını belirtti.

Yeni Star Wars: Battlefront oyununun en büyük yeteneği ise şu an yapım aşamasında olan Star Wars 8 gibi filmlerin yapım ekibi ile ortak çalışmaları ile ortaya çıkacak olan oyun olma yeteneği oluyor.

Yeni Star Wars: Battlefront'u ise Battlefield: Hardline ve Dead Space 3 gibi oyunların yazılımcısı olan Visceral Games güncelliyor.

Piyasadaki hazır Star Wars: Battlefront'u ise Battlefield 4, Battlefield 3, Mirror's Edge v.b oyunları geliştiren DICE ekibi güncellemiştir.

Yeni Star Wars oyunu, şu anki oyundan çok daha farklı bir mekanda ve konseptte yer alacak. Yeni oyunda ise ilk Star Wars filmlerinden esinlenmiş bölgeler bizleri bekliyor olacak.

Ayrıca Titanfall serisinin geliştiricisi olan Respawn da bir başka Star Wars oyunu üzerinde çalışıyor. Yani önümüzdeki yıllarda Star Wars oyunlarına doyacağız.

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYINIZ !!

Bağış Yapmak İÇİN TIKLAYINIZ !! 
Star Wars Battlefront 2 Geliyor!!! Reviewed by Blog on Mayıs 12, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.