Uncharted 4: A Thief's End Oyunu İncelemesi

Uncharted 4: A Thief's End Oyunu  İncelemesi

Naught Dog'un geliştiriciliğini, Sony'nin ise paylaşımcılığını üstlendiği PlayStation 4'e resmi olarak çıkarılan serinin son oyunu Uncharted 4: A Thief's End incelemesi.

Uncharted 4: A Thief's End
Uncharted 4: A Thief's End
Senaryo ve aksiyonun bir arada kullanıldığı başarılı yapımlardan biri olan Uncharted serisi, hiç şüphesiz PlayStation sahibi olan oyun severlerin merakla beklediği yapımların başında olmak üzere geliyor.

Serinin daha önceki oyunlarından da alışkın olduğumuz gibi büyük bir cephe peşine düşünüyoruz. Yalnız bu kez işimiz her zamankinden biraz daha ağır olacak. Bunun sebebi, cevher kadar işin ucunda ağabeyimiz Sam'in hayatının da söz konusu olması.

Küçük Nathan ve Sam'e Selam Verin :D



Hikayemiz tahmin edebileceğiniz gibi aksiyon seviyesi yüksek bir şekilde başlıyor. Oyun girişinde yaşadığımız bu kısa süreli aksiyon sonrası ana karakterimiz Nathan ve abisi Sam'in yetimhanedeki çocukluk hallerine selam veriyoruz.

Geçen 15senelik uzun bir moladan sonra öldüğünü sandığımız ağabeyimiz Sam tekrar karşımıza çıktığında ise seneler önce peşinde olduğumuz ceverlerin arayışlarına tekrar başlıyoruz.

Uncharted 4:A Thief's End'in resmi bir oyun olmasının senaryonu dışındaki başlıca sebeplerinden biri de kullanılan oyun motoru desek yanılmış olmayız sanırsam.


Zira baktığımızda aslında Uncharted 4: A Thief's End elbetteki diğer Uncharted oyunlarına göre daha iyi bir oyun motoruna ve mekaniklere sahip. Ana karakterimiz Nathan Drake'in engelleri aşması ve bu oyundaki en büyük yeniliklerden biri olan halat kullanımı oyun motoruyla gerçekten ayırt edilemez bir şekil almış..
Uncharted 4: A Thief's End
Uncharted 4: A Thief's End
Son senelerde Sony'nin oyunlardaki Türkçe altyazı ve  Türkçe seslendirme konusundaki tutumu, Uncharted 4: A Thief's End'de de de devam etmekte. Oyun karşımıza tamami Türkçe seslendirme ve Türkçe altyazı özelliğiyle çıkıyor.

Sonuç olarak Uncharted 4: A Thief's End senaryo ve aksiyonun bir arada karıştırdığı başarılı bir yapım olmuş. Hikayenin işleyişi, karakter modellemeleri, türkçe seslendirme ve benzeri ayrıntılar oyunu oynanması gereken yapımlar listesine ekliyor.

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYINIZ!!

Bağış Yapmak İÇİN TIKLAYINIZ!!




Uncharted 4: A Thief's End Oyunu İncelemesi Reviewed by Blog on Mayıs 13, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.