ASUS Bedava DOOM Dağıtıyor!

ASUS Bedava DOOM Dağıtıyor!

ASUS tarafından yapılan röpörtajda oyun severlerini dikkatini çekecek cinsten. Seçili ASUS gaming anakart veya gaming monitör alanlara bedava DOOM oyunu armağan edilecek.
DOOM
DOOM
Oyun dünyasında FPS uygarlığının sevilen yapımlarından olan DOOM için ASUS tarafından oyuncuları sevindirecek bir yazımız var.

ASUS'tan yapılan açıklamaya göre, tüm ASUS Z170 / X99/ H170/ B150/ C232/ Z97/ B85 serisi oyuncu anakartlarından veya ASUS PG / MG / VG/ VXserisi oyuncu monitörlerinden herhangi birini satın alanlar, satın almış oldukları ürün ile birlikte 60 euro değerindeki DOOM oyununa bedava olarak sahip olacak.

9 Mayıs - 11 Temmuz tarihleri arasında seçili gaming anakart veya gaming monitör alan üyeler, etkinlik sayfasına üye olduktan sonra bedava  DOOM oyun koduna sahip olabilecekler.
DOOM
DOOM
Oyun çevrimiçi olarak Steam üzerinden alınabiliyor ve 21 Temmuz 2016 dahil olmak üzere bu tarihe kadar bedava olarak oynanabiliyor.

Yapılan bu sürpriz kampanya için belirtilen tarihlere ve stokların sınırlı sayıda olmasına ayrıca dikkat etmeniz gerektiğini bildiririm.

Geliştiriciliğini id Software'in, dağıtıcılığını ise Bethesda Softworks'ün üstlendiği  DOOM, nitekim FPS türünün en belirgin ve en ilham verici oyunlarından biri. DOOM hayranlarının uzun senelerdir beklediği yeni oyun 13 Mayıs 2016 tarihinde satışa çıkacak.

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYINIZ!!!

BAĞIŞ YAP MAK İÇİN TIKLAYINIZ!!
ASUS Bedava DOOM Dağıtıyor! Reviewed by Blog on Mayıs 11, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.