Kinguin CS:GO Turnuvasında 20.000 Dolarlık Ödül!

Kinguin CS:GO Turnuvasında 20.000 Dolarlık Ödül!

Kinguin ve DingIt’in  yaptığı, projesinde, aralarında Space Soldiers'ın da bulunduğu 32 takımın yer verileceği Operation Kinguin 3 turnuvasında ödül havuzu tam 20.000$!

Kinguin CS:GO
Kinguin CS:GO 
27 Nisan itibariyle başlayacak olan Operation Kinguin 3’te bir önceki turnuvada yarı finale yükselmeyi başaran 4 takımın yanı sıra doğrudan play-off’a davet edilen 4 takım ve Operation Kinguin 2'nin elemelerinde yer alan 24 takım büyük ödül için yarışacak.

Performansı ile CS:GO dünyasında adından söz ettiren Space Soldiers da turnuvada ülkemizi temsil edecek. Tüm takımlar ve gruplar maç takvimiyle birlikte Kinguin’in blog’unda yayınlanacak.

Kinguin’in Küresel Genişlemeden Sorumlu Müdür Yardımcısı Faheem Bakshi, Operation Kinguin 3 hakkında şunları söyledi: “DingIt ile Operation Kinguin 2’deki işbirliğimize ilk başladığımızda uzun süreli bir ligin platformda nasıl bir ilgiyle karşılanacağını bilmiyorduk. Fakat aldığımız sonuçtan o kadar memnun kaldık ki, Operation Kinguin’in 3. Sezonu ile bu işbirliğini gelecekte de sürdürmeye karar verdik.”



Kinguin CS:GO Turnuvasında 20.000 Dolarlık Ödül! Reviewed by Blog on Mayıs 01, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.