Lionhead Studios Kapatıldı!

Lionhead Studios Kapatıldı!

Fable, The Movies ve Black & White’ın yapımcısı olan Lionhead Studios, Microsoft tarafından kapatıldı. Peki Lionhead Studios niçin kapatıldı? Yanıtı bu yazımızsa.

Lionhead Studios
Lionhead Studios

Fable ve The Movies gibi özel  oyunlara imzasını atan İngiliz geliştirici Lionhead Studios, Microsoft’un verdiği karar ile kapatıldı. Geçen ay Microsoft, Fable Legends’ın iptal edildiğini ve stüdyonun kapatılmasıyla ilgili çalışanlar ile görüşmeler yapıldığını belirtmişti.

Eurogamer’a konuşan Microsoft sözcüsü 1AY 2 HAFTA boyunca çalışanlar ile konu ile ilgili görüştüklerini ve Lionhead Studios’u kapatmaya karar verdiklerini söyledi. Lionhead Studios takımına Xbox ve oyun endüstrisine katkılarından dolayı içten teşekkürlerini sundu.

Lionhead Studios Neden Kapatıldı?

Lionhead Studios’un kapatılma sebebi ile ilgili olarak herhangi bir bilgi verilmedi. Fable Legends geliştirme zamanında iptal edilmesine rağmen bazı oyuncuların beta sürümüne erişim hakkı vardı. Oyunu oynayanlar Fable Legends’ın bir felaketten çok uzak olduğunu ve Xbox’ın politikasının mağduru olduğunu açıkça belirtmiştir.

BİZE EN BÜYÜK DESTEĞİNİZ BAĞIŞLARINIZ VE YORUMLARINIZDIR!!!

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYIN!!

Bağış Yapmak İÇİN TIKLAYINIZ!!!
Lionhead Studios Kapatıldı! Reviewed by Blog on Mayıs 02, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.