Call of Duty Gelişiyor!!

Call of Duty Gelişiyor!!

Yeni Call of Duty Oyunu Dizildi!

Heyecanla beklenen yeni CoD oyunu Call of Duty: Infinite Warfare, PS Store'da dizildi. Belirtilen ilk bilgilere göre oyun gelecek hafta resmi olarak bilgilendirilecek. İşte ayrıntıları!

Call of Duty
Call of Duty
Bu yılın Call of Duty oyunu hakkında birçok dedikodu ortaya atılmıştı. Bu dedikodulardan ilki ise yeni oyunun Call of Duty: Ghosts II olacağı yönündeydi.

Ancak geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bir haber ile Call of Duty: Ghost II dedikoduları, yerini uzak gelecekte ve tamamen uzayda geçecek olan yeni Call of Duty oyununa bırakmıştı.

Geçtiğimiz saatlerde bu konu hakkında yeni gelişmeler yaşandı. PlayStation Store'da yeni Call of Duty oyunu olarak Call of Duty: Infinite Warfare oyunu listelendi. Bir başka kaynakta ise yeni Call of Duty oyununun 3 Mayıs'ta ilk tanıtım videosu ile duyurulacağı belirtildi.

Yeni Call of Duty Uzayda Geçecek!

Yeni Call of Duty yakın geleceği konu alacağı ve oyun tamamen uzayda olacağı söyleniyor. İşte bir sonraki Call of Duty ile ilgili gelen ilk bilgiler ve ayrıntılar!

Call of Duty
Call of Duty
Gelecek ay bilgilendirilmesi tahmin ettiğimiz yeni Call of Duty oyunu, bu sene Infinity Ward tarafından geliştiriliyor.

Treyarch'ın 2012 yılında geliştirdiği ve Activision'ın satışa sunduğu Call of Duty: Black Ops II ile ilk kez teknolojik savaşları konu alan Call of Duty serisi, 2013 yılında ise yeniden Infinity Ward'un geliştirdiği Call of Duty: Ghosts ile günümüzün uzay savaşlarına geri dönmüştü.

2014 yılında ise üçlü rotasyona dönen Call of Duty serisinin bir sonraki oyunu olan Call of Duty: Advanced Warfare ise Sledgehammer Games tarafından geliştirilmiş olup, yakın gelecekteki teknolojik savaş ekipmanlarına ve teknolojik askeri kıyafetler olan exosuit giyen askerleri konu alınmıştır.

2015 yılındaki Call of Duty: Black Ops III ile sibernetik savaşlara dönerek gelecek temalı Call of Duty serisine devam ettiriliyor.
Call of Duty
Call of Duty
Genel anlamda ikinci dünya savaşı dönemi sayesinde tanıdığımız Call of Duty serisi, modern savaşlara ilerlemiş, bir anda da gelecek temalı savaş sezonunu işleyen oyun olmuştu.

Black Ops III ve Advanced Warfare ile en fazla 2060'lı yıllara ilerleyen serinin son oyunu, gelen dedikodulara göre daha da uzak gelecekte geçecek ve oyun tamamen bilim-kurgu üzerine odaklı olacak. Üstelik saat olarak ise 22. ya da 23. Y.Y. geçecek. Yeni oyunun, bütün bi kısmı uzayda geçeceği de belirtilen diğer bilgiler arasında yer alıyor.

Bir diğer beklenti ise yeni oyunun Call of Duty: Ghosts II olma üzerine fakat bu bilgilerin geldiği merkez bilginin önceden  Call of Duty: MW3, Call of Duty: Advanced Warfare gibi oyunları sızdırdığını göze alacak olursak, yeni Call of Duty oyunu yakın gelecekte bizlerle olacak.

Yeni Call of Duty'nin, 9 Kasım 2016 gibi PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasada yerini alması bekleniyor.

EN DEĞERLİ DESTEĞİNİZ BAĞIŞLARINIZ VE YORUMLARINIZDIR!!1

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYIN!!

BAĞIŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ Bağış Yap !!


Call of Duty Gelişiyor!! Reviewed by Blog on Nisan 30, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.