Metin2 Zihinsel Savaşçı Rehberi

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün siz değerli Metin2 oynamaya başlayacak veya yeni başlayanlar için Metin2 Zihinsel Savaşçı Rehberini inceleyeceğiz.

     Metin2 Zihinsel Savaşçı Rehberi : 

Metin2 Zihinsel Savaşçı Rehberi
Metin2 Zihinsel Savaşçı Rehberi
     Metin2 oynayanlar iyi bilir Savaşçı karakteri genelde yakın dövüş için tercih edilen karakter olduğundan dolayı yüksek hasar vermesi ve savunma bakımından oldukça dayanıklı bir karaktere ihtiyacınız olduğunu sizlere öncelikle belirtmek isterim. Kasılmak için birebir olan Zihinsel Savaşçı Metin2'de oldukça dayanıklı karakterlerden bir tanesidir. Skillerinden bir tanesi olan Güçlü Beden ile defansına defans katarak savunmasını oldukça güçlü kılabilir ve kendisine yapılan yüksek hasarları da kolaylıkla savuşturabilir. Ancak zihinsel savaşçıların bu avantajının da çok büyük bir dezavantajı bulunmakta savunma olarak her ne kadar bir tank kadar sağlam karaktere sahip olsanız da Bedensel bir savaşçı kadar hızlı olmanız mümkün değildir.

     Zihinsel Savaşçı Skilleri ve Özellikleri : 
Zihinsel Savaşçı Skilleri ve Özellikleri
Zihinsel Savaşçı Skilleri ve Özellikleri

     Güçlü Beden : Bu skill kullanmanız halinde karakterinize büyük ölçüde defans artışı sağlamaktadır. Özellikle skill master, grandmaster ve perfect olarak yükseltilmesi halinde büyük ölçüde defans artışı sağlayacaktır. (1. Master Yapılacak)
     Ruh Vuruşu : Bu skill kullanmanız halinde düz bir hatta önünüzde bulunan bir çok düşmana saldırı gerçekleştirmenizi sağlar. (2. Master Yapılacak)
     Kılıç Darbesi : Kuşkusuz zihinsel savaşçıya yerinde kullanıldığında 1vs1'de çarpışmayı lehinize çevirmenizi sağlayacak bir skilldir. Uzaktan vurabildiğiniz gibi rakibinizi stunlayarak (sersemleterek) bir süre atack yapmasını engelleyebilirsiniz.
     Şiddetli Vuruş : Bu skill kullanmanız halinde karakteriniz zıplayarak yere kılıcını vurur ve düz bir hat boyunca belli bir mesafeye hasar vermenizi sağlar. Bu skillin tek bir dezavantajı ise ıskalama şansınız yüksektir siz tam vurduğunuzda rakibiniz sağa veya sola kaçarak bu hasarı savuşturabilir.
     Güçlü Vuruş : Etrafınızı düşmanlar sardığında sizi hayata döndürecek olan bu skill çok fazla hasar vermese de kasılırken başınıza üşüşen yaratıkları veya lonca savaşlarında ya da bayrak basarken üstünüze üşüşen düşmanlarınızı püskürtmenizi sağlar. Karakteriniz ayağını yere vurarak yanında ki tüm rakipleri yere düşürerek kendisinden uzaklaştırır. (En Son Master Yapılacak)
     Skill Master Yapma Sırası : Güçlü Beden - Ruh Vuruşu - Şiddetli Vuruş - Kılıç Darbesi - Güçlü Vuruş

     Zihinsel Savaşçı ''Statüler'' : 

Zihinsel Savaşçı Statüler
Zihinsel Savaşçı Statüler
     Oyunun başlarında Zihinsel Savaşçıların atack (hasar verme oranı) oldukça düşüktür ve Güçlü Beden skilli ile oldukça yüksek bir savunmaya sahip olduğundan dolayı. Statülerinizi STR ağırlıklı olarak vermenizde fayda var. Bu durumda hasar verme düşüklüğü açığınızı statülerinizi 2 STR 1 VIT vererek tamamlayabilirsiniz. STR artışı skillerinizin vereceği hasarı o derece arttıracaktır.
     STR dolduktan sonra VIT doldurmalısınız. (VIT : Güçlü Beden skilli ile alacağınız defans artışını doğrudan arttıracaktır.)
     VIT de dolduktan sonra geriye INT ve DEX kalmakta. (INT : Büyü Savunması) , (DEX : Savuşturma-Saldırı Gücü) bu doğrultuda 2 DEX 1 INT olarak statü vermeye devam edebilirsiniz. Ya da tamamen DEX olarak da statü vermeye devam edebilirsiniz.

     Zihinsel Savaşçı Silah Tercihi :

     Zihinsel savaşçı da tercih edebileceğiniz 2 farlı silah türü mevcut bunlar kılıç (tek el) ve çift el olarak adlandırılmakta. Özelliklerine hatta avantaj ve dezavantajlarına göre tercih etmenizi öneririm. Bu silah türlerini sizler için şu şekilde özetleyebilirim arkadaşlar.
     Kılıç (Tek El) : Ortalama hasar ve beceri hasarı veren silahlarda (Dolunay Kılıcı vs.) tek el kullanmanızı mutlaka tavsiye ederim. Zihinsel savaşçılar yapı ve skilleri gereği biraz daha yavaş kaldıklarından dolayı hızınızı bir nebze olsun kılıç kullanarak arttırabilirsiniz. Ancak hasardan yana aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü. tek el ve çift el kılıçlar arasında çok ciddi bir hasar açığı bulunmakta.
     Çift El : Ortalama hasar ve beceri hasarı veren silahlarda (Kırmızı Demir Pala vs.) çift el kullanmanızı tavsiye ederim. Özellikle yüksek hasarı ile birlikte beceri hasarı vereceğinden dolayı rakibe yavaş fakat çok ağır darbeler indirebilirsiniz. Tek el silahlar ile kıyaslandığında saldırı bakımından oldukça yüksek oranlara sahip olan çift el silahlar hız bakımından biraz daha yavaş kalmaktadır.

     Zihinsel Savaşçı Nasıl Kombo Yapmalı? : 

     Ben o kadar çok Metin2 oynamıyorum arkadaşlar ancak geçmişten kalan bilgim ile sizlere Zihinsel Savaşçı kombosu vermem gerekirse şunları söyleyebilirim. 1v1 vs başladığında... Öncelikle Güçlü Beden kullanın.

     Kombo : Düz vuruşlar yaparak öncelikle rakibinizi uzaklaştırıp yere düşürün ve ardından hemen Kılıç Darbesi vuruşu ile uzakta kalan rakibinizi sersemletin. Ardından sizden uzakta kalan (burada ki sık hata rakibin üzerine koşmaktır kesinlikle yapmayın!) ve sersemleyen rakibinize Şiddetli Vuruş ile uzaktan ve ıskalamadan vurun. Eğer hala öldüremediyseniz kuşkusuz rakibiniz son gücüyle size saldırmaya çalışacaktır. Soğuk kanlı olun ve üzerinize gelen rakibinize Allah'u Akbaaaar diyerek Ruh Vuruşu patlatın ve yerin tadını çıkartmasını sağlayın.
 
Metin2 Zihinsel Savaşçı Rehberi Reviewed by Blog on Nisan 14, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.