DOOM'un Açık Betası Başlıyor!

DOOM'un Açık Betası Başlıyor!

Yeni nesil DOOM 'un herkese açık olan betasına ait tüm ayrıntılar ve çıkış tarihi , Bethesda tarafından bilgilendirildi.İşte Ayrıntıları!!

DOOM Açık Betası Başlıyor!!
DOOM Açık Betası Başlıyor!!
İd SOFTWARE'IN geliştirdiği ve Bethesda'piyasaya sürmek için hazırladığı yeni nesil DOOM'un kapalı alphasını geride bırakmıştık.Oyunun herkes için  oynanabilir olacak açık betasının başlangıç tarihi ve açık betanın ayrıntıları Bethesda Tarafından bildirildi!!

Yeni DOOM ' un açık betası bu hafta sonu başlıyor , 15 NİSAN 2016  ve 18 NİSAN 2016 tarihleri arasında gerçekleşek olan bu betaya PC,PlayStation 4 ,XBOX ONE oyuncularıda katılabilecek..

Beta boyunca , oyunda Heatwave ve İnfernal adlı iki harita yer alacak.Bu  haritalardada  Team Deathmatch ve Warpath adlı iki oyun modu oynanabilir olacak .Ayrıca şeytan olarak oynayabileceğimiz Revenant modu da aktif olacak.Tüm mücadeleler ise 6'ya 6 yapılacak arkadaşlar..

Betanın boyunu ise 5GB ile 10GB arasında faklılık gösterecek. Tabii boyut değişimi ,kullandığınız platforma göre değişecek.

Oyunun açık Betasında ,birçok DOOM silahları kullanıla bilir ekipmanlar arasında olacak . Harita Ve Mutiplayer  modları konusunda kısıtlamalar ve bazı kısıtlamalar ve bazı sınırlar bulunsa bile , silah ve ekipman açısından zengin bir açık beta olacak..

EN DEĞERLİ DESTEĞİNİZ BAĞIŞLARINIZ VE DEĞERLİ YORUMLARINIZDIR!!

DAHA FAZLA Oyun İncelemesi Ve Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYIN!!

BAĞIŞ YAPMAYI UNUTMA Bağış Yap !!



DOOM'un Açık Betası Başlıyor! Reviewed by Blog on Nisan 13, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.