Metin2 Bedensel Savaşçı Rehberi

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları bu gün sizler ile Metin2 Bedensel Savaşçı Rehberini inceleyeceğiz. Yazıma geçmeden önce daha önceden yazmış olduğum Metin2 Zihinsel Savaşçı Rehberi isimli yazıma da mutlaka göz atmanızı bir tavsiye ederim.

     Metin2 Bedensel Savaşçı Rehberi : 

     Hepinizin bildiği gibi Metin2 de savaşçı karakterler genelde yakın dövüş üzerine dayalı skillere ve yapıya sahip olduklarından dolayı kuvvetli savunmaya ve rakibini hızla yerle bir edecek bir saldırı gücüne ihtiyacı olduğunu sizlere hatırlatmamızda fayda olacaktır. Zihinsel savaşçıların aksine bedensel savaşçılar saldırı hızı ve yüksek saldırı gücüne dayalı olduğu için defansları onlara nazaran daha düşük fakat ölmediği sürece ciddi bir ölüm makinesi olarak da adlandırılabilir. Öfke skillinden gelen yüksek saldırı hızı karakterinizin rakibi yerden kaldırmayacak cinste hıza bürünmesine sağlar. Ancak bu skillin çok ciddi bir de dezavantajı bulunmakta kullandığınız an karakterinizin defansını düşürmektedir.
Metin2 Bedensel Savaşçı Rehberi
Metin2 Bedensel Savaşçı Rehberi

     Bedensel Savaşçı Skilleri ve Özellikleri : 

Bedensel Savaşçı Skilleri ve Özellikleri
Bedensel Savaşçı Skilleri ve Özellikleri
      Bu skill kullandığınız andan itibaren karakterinizin saldırı değerini bir süreliğine arttırmaktadır. Saldırı değeri verir.
Hava Kılıcı :
     Üç Yönlü Kesme : Yıldırım hızı ile karşınızda ki rakiplere 3 defa toplu saldırı gerçekleştirmenizi sağlar. 3 kez birden fazla rakip üzerinde kullanılabilir.
     Öfke : Saldırıya odaklanmanızı sağlar ve karakterinizin saldırı hızının belirli bir süre boyunca artmasını sağlamaktadır. Ayrıca kullanıldıktan sonra rakipten alacağınız zarar artışına neden olur.
     Hamle : Bir mermi edasıyla rakibinizin üzerine hızla koşarak saldırı gerçekleştirmenizi sağlar. Ayrıca bu skill kullandığınız rakibi sersemletmenizi sağlamaktadır.
     Kılıç Çevirme : Bu skill kullanıldıktan sonra karakteriniz kendi etrafında dönerek kılıcını savurmaya başlar ve yakınında ki tüm rakiplere hasar verir.    

     Bedensel Savaşçı Statüler : 

Bedensel Savaşçı Statüler
Bedensel Savaşçı Statüler
     Oyunun başında bedensel savaşçılar hava kılıcı ve öfke skillerinin bonusu olarak yeteri kadar saldırı
gücüne ve saldırı hızına sahip olduklarından dolayı STR vermek için biraz daha geri planda tutabilirsiniz düşüncelerinizi. Daha çok bedensel savaşçı başlangıç statüleri VIT ağırlıklı olarak saldırı gücünüzü ve dayanıklılığınızı da dengeleyerek daha iyi işler çıkartabileceğiniz gibi dayanıklılık ile daha fazla rakibe karşı ayakta kalabilirsiniz. Bu doğrultuda statülerinizi öncelikli olarak 2 VIT 1 STR olarak verebilirsiniz VIT statünüzü fulledikten sonra STR ve DEX çalışmaya başlayabilirsiniz. BU evrede ise 2 STR ve 1 DEX vererek STR fulleyebilirsiniz. Ardından ise 2 DEX ve 1 SP verebilirsiniz ya da DEX fullemeyi deneyebilirsiniz.

     Bedensel Savaşçı Silah Tercihi : 

     Önce ki rehberimiz de sizlere Zihinsel Savaşçılar için iki çeşit silah vermiştik. Tek el ve Çift el silahlar olmak üzere. Ancak bedensel savaşçı oynamak isteyen birisi çift el bence kesinlikle kullanmamalı diye düşünüyorum. Zira bedensel savaşçılar düz vuruş ile hem hızlı hemde yüksek hasar vererek rakiplerini öldüreceğinden dolayı çift el kullanarak hızlarını düşürmenin bir anlamı yok. O yüzden direkt olarak tek el kılıç tercih etmelisiniz. Ayrıca ortalama zarar veren kılıçlar Dolunay kılıcı, zehir kılıcı gibi kılıçlar ile düz vuruşlarınızın vereceği hasarı arttıracak silahları tercih ederek düz vuruşlar ile rakiplerinizi karşınızda perişan edebilirsiniz. Bu doğrultuda kesinlikle bedensel savaşçı oynamayı tercih eden bir Metin2 oyuncusunun kesinlikle çift el silahlardan uzak durması gerektiğini bilmelisiniz.

     Bedensel Savaşçı Nasıl Kombo Yapmalı? : 

     Bana kalırsa bedensel savaşçılar için skill kombosu yapmaya çalışmak da tamamen saçmalık. Şöyle bir düşündüğünüz de bedensel savaşçının ihtiyacı olan 3 adet skill bulunmakta Hava Kılıcı, Öfke ve Hamle bunun dışında kalan Kılıç çevirme ve üç yönlü skilleri de bedensel savaşçının vs esnasında sadece vakit kaybına neden olacak kanaatindeyim. Bu doğrultuda bedensel savaşçı oynayan birinin Delici vuruş veren takıları ağırlıklı olarak tercih etmesi düz vuruşlarını etkili oranda arttıracak ve kombo ihtiyacını da ortadan kaldıracaktır o yüzden bedensel savaşçı için herhangi bir kombo çalışılmasına da gerek yok. Ancak 1 e 1 vs atarken yinede full skill kullanmak isteyen biri rakibine öncelikli olarak Hamle vurarak sersemletmeli ve ardından kılıç çevirme ile yere düşürüp üzerine üç yönlü ile vurarak üç yönlü skillini de sektirme şansını ortadan kaldırabilir.

   DAHA FAZLA METİN2 REHBER YAZILARIMIZ İÇİN TIKLA
   DİĞER REHBERLER İÇİN TIKLA : KNIGHT ONLİNE REHBERİ - LEAGUE OF LEGENDS KARAKTER REHBERİ - POİNT BLANK REHBER
   
Metin2 Bedensel Savaşçı Rehberi Reviewed by Blog on Nisan 19, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.