PlayStation 4.5 Neo Özellikleri Nasıl Olacak?

PlayStation 4.5 Neo Özellikleri Nasıl Olacak?

Sony'nin 4K destekli PlayStation 4.5 Neo modelini duyurması bekleniyor. Peki, PlayStation 4.5 Neo özellikleri nasıl olacak? PlayStation 4.5 Neo ilgili bütün ayrıntıları bu haberimizde.
PlayStation 4.5 Neo
PlayStation 4.5 Neo
Xbox One ile PlayStation 4 devrini çok çabuk tamamlayan konsollar olarak, konsol tarihine isimlerini yazdırmaya çok yakın görünüyor. Yeni nesil konsollar, hem grafik hem de fraps açısından bilgisayarların çok çabuk gerisinde kalması, konsol üreticilerini harekete geçirdi.

Bir süre önce ortaya çıkan PlayStation 4.5 söylentilerine bugün bir yenisi daha eklendi. Sony'nin isimlendirme politikasında buçuklu sayı kullanması ve yeni neslin PlayStation 4.5 Neo ismini alması bekleniyor. Peki, PlayStation 4.5 Neo özellikleri nasıl olacak?

PlayStation 4.5 Neo özellikleri

PlayStation 4.5 Neo'nun 8 çekirdekli 2.1 GHz hızında çalışan Jaguar işlemci ile gelmesi bekleniyor. PlayStation 4 işlemcisinden frekans açısından hızlı olan yeni işlemci daha akıcı bir deneyim sunacak.

Oyunlarda büyük önem taşıyan grafik biriminde ise tercih yine AMD'den yana. PlayStation 4.5 Neo'da geliştirilmiş AMD GCN yer alacak ve bu GPU 911 MHz hızında çalışacak.

RAM bölümünde ise yine PS4'teki gibi 8 GB GDDR5 kullanılacak fakat okuma hızı 218 GB/s olacak.

EN DEĞERLİ DESTEĞİNİZ BAĞIŞLARINIZ VE YORUMLARINIZDIR!!

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYIN!!

BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ Bağış Yap!!




PlayStation 4.5 Neo Özellikleri Nasıl Olacak? Reviewed by Blog on Nisan 19, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.