Rainbow Six Siege Hafta Sonu Ücretsiz!

Rainbow Six Siege Hafta Sonu Ücretsiz!

Ubisoft’un sevilen oyunu Rainbow Six Siege haftasonu oyuncularla buluşacak. Ücretsiz olarak Rainbow Six Siege oynamak ve indirimden yararlanmak isteyenleri haberimize bekliyoruz.

Rainbow Six Siege
Rainbow Six Siege
Tom Clansy’s Rainbow Six Siege geçen yılın en iyi oyunları arasında yerini almıştı ve korumuştur. Otoritelerden de iyi puanlar alan oyun dikkatleri üzerinde çekmeyi başarmıştı. Ubisoft Montreal’in geliştiriciliğini üstlendiği Rainbow Six Siege hafta sonu Steam ile Uplay üzerinden bedava oynanabilecek.

Eğer oyunu satın almak isterseniz Ubisoft size %33 indirim avantajı sunacak. Gold edition satın almak isteyenler ise %40 indirimden faydalanacak Rainbow Six Siege keyfini yeterince yaşayabilecek.

Uplay üzerinden oynamak isteyenlerin uygulamayı yükledikten sonra giriş yapıp Rainbow Six Siege afişine tıklaması yeterli olacaktır. Steam kullanıcıları ise basitçe Rainbow Six Siege sayfasına girip oyunu yüklemeleri gerekiyor.

Steam üzerinden satın almak isterseniz Rainbow Six Siege en az 120 TL gözden çıkarmanız gerekiyor.Gold edition ise 147 TL ücretine sahip. Fiyat biraz yüksek gözüküyorsa hak edip etmediğini kendiniz deneyerek karar verebilirsiniz.

EN DEĞERLİ DESTEĞİNİZ BAĞIŞLARINIZ VE YORUMLARINIZDIR!!

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLATIN!!

BAĞIŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYIN Bağış Yap !!
Rainbow Six Siege Hafta Sonu Ücretsiz! Reviewed by Blog on Nisan 18, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.