DreamWorks Animation Satılıyor!

DreamWorks Animation Satılıyor!

Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda, Bee Movie v.b animasyon filmlerinin yapımcısı DreamWorks Animation belli bir ücret karşılığında veriyor. Comcast ile yapılan anlaşma sona erdi. İşte ayrıntıları!

DreamWorks
Dream Works
ABD'nin Kablo TV servisi veren, en köklü şirketlerinden biri olan Comcast'ın, DreamWorks Animation'ı 3 milyar $ satın almak için giriştikleri anlaşma sona erdi.

Konu hakkında olarak gelen ilk bilgilere göre; Comcast, yakın bir zamanda DreamWorks Animation'ı 3 milyar $ satın alacak.

Konu hakkında DreamWorks tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmış olmasa da, Variety'e konuşan kaynaklar ise şu anda iki firma arasında görüşmelerin sürdüğünü ve bu görüşmelerin sonuna gelindiğini bildiriyor.

DreamWorks'u, önceden dünya oyuncak devi Hasbro da satın almaya kalkmıştı ancak bu anlaşma, maddiyat konusunda tarafların anlaşması üzerine iptal olmuştu. Bu anlaşamamaktaki en büyük etken ise Hasbro'nun, beklenen parayı DreamWorks'a sunamaması olmuştu.
Universal Pictures'ın da sahibi olan Comcast'ın, yakın zamanda DreamWorks Animation'ı satın alması bekleniyor.

DreamWorks, dünyanın en büyük film stüdyolarından biri olması ile birlikte, yaptıkları animasyon filmlerinin oyunlarını da geliştiren önemli bir firmadır. Şu ana kadar en az 10 filminde 10 milyon dolar gişe başarısı yakalamıştır.

EN İYİ DESTEĞİNİZ BAĞIŞLARINIZ VE YORUMLARINIZDIR!!

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYINIZ!!

BAĞIŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYIN Bağış Yap!!

DreamWorks Animation Satılıyor! Reviewed by Blog on Nisan 29, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.