Minecraft Yapımcısından Yeni Ücretsiz Oyun!

Minecraft Yapımcısından Yeni Ücretsiz Oyun!

Minecraft yapımcısı Mojang, Crown & Council isimli yeni strateji oyununu bedava olarak sundu. Crown & Council ile ilgili ayrıntılar bu yazımızda.

Crown VE Councıl
Crown VE Councıl
Mojang’ın yeni oyunu Crown & Council ertesi gün itibariyle Steam aracılığıylada ücretsiz olarak yayınlandı. Strateji yeteneğiniz bolca kullanacağınız Crown & Council’in temel şartı ülkenizi geliştirip başka ülkeleri yenerek dünyaya hükmetmek.
Crown VE Councıl
Crown VE Councıl
Hızlı oynanışı ile dikkat çeken Crown & Council’in ilgi çeken tarafı ise sadece bir kişi tarafından geliştirilmesi. Mojang ekibinin oldukça yetenekli üyesi Henrik Pettersson’ın elinden çıkan oyun şimdiden herkezin hoşuna gitti.

Bir tek Windows işletim sistemi ile çalışan oyun 300 MB alan kaplıyor. Oyunda şuan 75 adet map mevcut ve oyuncuların yeni maplar eklemesine imkan veriliyor.

Crown & Council’in tek kişi tarafından geliştirilmesi Mojang’ın alışık olduğu bir durum diyebiliriz. Şirketin kurucusu Markus Persson, Minecraft’ı geliştirmeye tek başına başlamış ve bir süre sonra işini bırakıp oyunu geliştirmeye özen göstermiştir.

EN DEĞERLİ DESTEĞİNİZ BAĞIŞLARINIZ VE YORUMLARINIZDIR!!

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYINIZ!!

BAPIŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ Bağış Yap  !!




Minecraft Yapımcısından Yeni Ücretsiz Oyun! Reviewed by Blog on Nisan 25, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.