Knıght Online Priest Genie Rehberi

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün sizlerden de gelen istek üzerine Priestler için Genie ayarlarını aktaracağım böyle bir yazı hazırlıyorum umarım işinize yarar.

     Knıght Online Genie Nedir ? : 

Knıght Online Genie
Knıght Online Genie
     Hepimizin bildiği gibi Knıght Online'da pek çok paralı koxplar piyasaya çıkmış ve oyuncuların yapması gereken pek çok işi programlar bir kaç tıklama yaparak saatlerce hatta günlerce tekrar ederek yapmaktadır. Knıght Online'da benim tahminimce oyunda kullanılan koxpları azaltmak açısından kendi legal koxpunu daha doğrusu (Yardımcı Cin) Genie'yi çıkarttı. Özellikle Genie'ye bakıldığında şunu fark ediyoruz ki. Sadece belli işlevlerini yerine getirmek üzere yapılmış bir yardımcı araçtan öteye bir özelliği yok. Temel olarak sadece karakterinizin atack yapması ve ayakta kalması dışında pek de işe yarar bir özelliğini göremiyorsunuz. Ayrıca fiyatının da böyle yüksek olması gözlerden de kaçmıyor diyebilirim sizlere.

     Knıght Online Genie Nasıl Satın Alınır ? : 
Knıght Online Priest Genie
Knıght Online Priest Genie
     Genieyi Power Up Store'dan satın alabilirsiniz. Fiyatı indirimler dışında genelde 199 Cash civarında karakterinize satın aldığınız Cash ile birlikte satın alabilirsiniz. Ayrıca Genie pazarda saılabilen bir eşya olduğu için pazarları da gezerek oyun içerisinde ki para ile de satın almanız mümkün. Ancak ben pazardan Genie almanızı pek tavsiye etmem çünkü Cash fiyatının biraz daha üstünde satıldığından dolayı biraz daha pahalıya aldığınızı unutmamalısınız.

     Knıght Online Genie Priest Ayarları : 

Genie Priest Ayarları
Priest Genie Ayarları
     Atack Bölümü : Bu bölümde eğer DB priest oynuyorsanız veya yaratıklara siz de saldırmak istiyorsanız sizlere forumdan bulduğum resim ve açıklamasını yapmak istiyorum. Öncelikle Atack mode ve Recovery mode bölümlerini on konumuna getirmelisiniz. Skill Register kısmında Atack bölümüne yaratıklara vurmak ve yaratıklar üzerinde kullanmak istediğiniz skilleri ekleyin ardından Recover bölümüne de kullanmak istediğiniz Heal skillerinizi koyun.

     Use Recovery Skill at %% (you & party) : Bu bölümde aşağıdan seçeceğiniz yüzde ile sizin ve party arkadaşlarınıza o yüzde değerinin altına canları düştüklerinde heal atmasını sağlamaktasınız. Yüzde 50'nin yukarasında tutmanızı tavsiye ederim çünkü arkadaşlarınız ölsün istemezsiniz :)
     Atack Range : Bu bölüm atack yapacağınız uzaklık priest için önerim 25 mt seçmeniz çünkü priestlerin max. db atabildiği uzaklık budur.
     Range of Activites : Bu bölümü sıfır olarak tutmanızda fayda var seçtiğiniz mesafede atack yapmadığınız süre boyunca karakteriniz bir nevi devriye gezerek o alanı turlar.

     Support Bölümü :

     Bu bölümde priest oynayan arkadaşlar için hayatı önem taşıdığından mutlaka burayı da doldurmalısınız. Support bölümünde party arkadaşlarınıza kullanmanız gereken Buff ve Defans skillerini koymanızı tavsiye ederim. Bu bölümde koymuş olduğunuz skiller tüm party arkadaşlarınıza ve kendinize bittiğinde yeniden atmasını sağlar ve sürekli bir şekilde bunu tekrarlamasına yarar.
Knıght Online Priest Genie Rehberi Reviewed by Blog on Mart 28, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.