Doom'un Çoklu-Oyuncusundan Yeni Ayrıntılarını .

Doom'un Çoklu-Oyuncusundan Yeni Ayrıntıları İnceleyelim

 Bethesda Softworks13 Mayıs tarihinde çıkacak olan yeni Doom oyununun multiplayer  için tanıtımlar yapmaya devam ediyor. Doom ile ilgili yayınlanmış olan en son fragmanda ise multiplayer tarafı ile ilgili daha çok detaya sahip olabiliyoruz.       



Domm

 Bildiğiniz gibi, multiplayer karşılaşmaları sırasında, harita üzerindeki rune taşını ele geçirdiğiniz takdirde,sıradan bir askan yerine ondan daha güçlü bir şeytana dönüşebilirsiniz . Toplamda dört adet şeytan mevcut. Bunlardan birisi The Baron of Hell, bir tanesi Prowler, bir diğeri Revenant ve sonuncusu da Mancubus
Her birinin kendisine ait özellikleri ve silahları olacak şeytanlardan The Baron of Hell, serinin ilk oyununun kapağında da bulunan şeytanlardan. Yakın dövüş saldırılarında oldukça iyi olan şeytanımız, oldukça da seri. Zayıf yönü ise kafası ve bel kemiği.
Prowler, herhangi bir platforma çıkabilecek, duvarların içinden görebilecek ve askerleri tek bir darbe ile öldürebilecek kadar güçlü bir şeytan. Düşmanlarınıza sessiz sedasız yaklaşabilmek için ideal bir seçim olduğunu söyleme ihtiyacı duyuyoruz.
Revenant ise jetpack ve çift roketatar ile teçhizatlandırılmış bir şeytan olarak karşımıza çıkıyor. Zayıf noktası ise haliyle jetpack. İsabetli bir vuruş ile fazladan hasar verebilmenin yanı sıra, uçuş yeteneklerini de kısa süreliğine imkânsız hale getirebilmeniz mümkündür.
Oyundaki son şeytanımız olan Mancubus, oldukça hantal bir şeytan. Ne yazık ki, üzerinde taşıdığı uzun mesafeli çift roketatar ile oldukça isabetli atışlar yapabiliyor. Zayıf noktası ise zaman zaman açtığı göğüs boşluğudur.


Doom'un Çoklu-Oyuncusundan Yeni Ayrıntılarını . Reviewed by Blog on Mart 27, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.