Knıght Online 2016 1. Klan Turnuvası Başlıyor

     2016 Yılının ilk klan turnuvası çok yakında başlıyor !!!

     Türkiyenin en eski ve en iyi MMORPG oyunlarından bir tanesi olan Knıght Online'da 2016 yılının ilk klan turnuvası çok yakında sizlerle olacak. 2016 yılının başlarında yapılan açıklamalar doğrultusunda Knıght Online 2016 Turnuvaları konusunda da belirtildiği üzre Ocak, Şubat ve Mart aylarında kendi sunucusunda birinci ve ikinci olan klanlar turnuvaya katılmaya hak kazanacak.
Knıght Online 2016 1. Klan Turnuvası Başlıyor
Knıght Online 2016 1. Klan Turnuvası Başlıyor
     9 Nisan Cumartesi ve 10 Nisan Pazar günleri saat 13:00'da başlayacak olan Klan Turnuvası 4 gruptan oluşacak. Grupları belirleyecek olan kura çekimleri ise 4 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. Kura sonrasında eşleşen takımları bu yazımda sizler için güncelleyeceğim yazıyı takipte kalmayı unutmayın.

     Klan turnuvalarında ilk kez, klan sunucusunda 4 adet kanal üzerinden maçlar oynanacaktır. Grup karşılaşmalarında ise her gruba özel ayrılmış bir kanal mevcut olacak.

     A Grubu Maçları >>> 1. Kanal
     B Grubu Maçları >>> 2. Kanal
     C Grubu Maçları >>> 3. Kanal
     D Grubu Maçları >>> 4. Kanal

     Grup elemelerinde her klan oyuncusu mutlaka kendi grubuna ait olan kanala giriş yapmalıdır. Grup mücadelelerinde kendi klanın maçları bitmeden başka kanallara giren oyuncuların yaşayabilecekleri problemlerden Knıght Online ekibi sorumlu değildir. Bu nedenle, klanların tüm karşılaşmaları tamamlanmadan asla başka kanallara giriş yapmamaları konusunda oyuncular uyarılacak.

     Ayrıca NP yükseltmeyi planlayan klanların 31 Mart Perşembe günü yapılacak olan bakım çalışması öncesinde bu tarz işlerini halletmeleri gerekmekte.

     Kura çekilişinde 4 adet farklı torba ve her torbada 4 farklı klan ismi yazılı olacaktır. Sunucularında 1. olan klanlar seri başı (1. torba) veya 2. torbada yer alacak. Sunucularında 2. olan klanlar ise 3. veya 4. torbada yer alacak.

     1. Torba sunucularında 1. olan klanlar için; en yüksek NP bağışında bulunan ilk 4 clan. (1. - 2. - 3. - 4.)
     2. Torba sunucularında 1. olan klanlar için; en düşük NP bağışında bulunan ilk 4 clan (5. - 6. - 7. - 8.)
     3. Torba sunucularında 2. olan klanlar için en yüksek NP bağışında bulunan ilk 4 clan (9. - 10. - 11. - 12.)
     4. Torba sunucularında 2. olan clanlar için en düşük NP bağışında bulunan ilk 4 clan (13. - 14. - 15. - 16.)

     2-3 Nisan tarihlerinde Klan turnuvası maçları Twitch TV üzerinden gerçekleştirilecek Npoint hediyeli canlı yayınlarla tüm oyunculara aktarılacaktır. Aynı saatlerde oynanan karşılaşmalarda, maçların heyecanına göre iki maç arasında canlı yayında geçişler yapılacaktır.

     Nttgame

     '' Ne diyelim efendim katılacak tüm arkadaşlara Asosyal Coder olarak başarılar dilerim hepsinin bu mücadelede umdukları gibi olmasını dilerim isteklerinin. Bütün oyunculara şimdiden başarılar :) ''
Knıght Online 2016 1. Klan Turnuvası Başlıyor Reviewed by Blog on Mart 30, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.