League of Legends Irelia Rehberi

                            League of Legends Irelia Rehberi

Merhaba Arkadaşlar bugün ki konumuz League of Legends Rehberimizin 30. Şampiyonu olan GeceKatili Irelia.



IRELIA

Daha önce yazmış olduğum League of Legends Diana Rehberi'ne göz atarsanız sevinirim.

                                Irelıa'nın League of Legends'taki Yeri

Arkadaşlar Irelia benim League of Legends oyununda mainim yani oynamaktan en çok zevk aldığım ve kendıme guvendıgım karakterdir. Nedeni ise sağlamış olduğu gerçek hasar ve oyun yapabilme olanağı yüksek olan bir karakterdir diyebiliriz. Ve iyi oynanılan bir irelia karşısındaki rakibi gerçekten darlayabilecek bir niteliktedir.

                                 Irelia Hangi Koridorda Oynanmalı ? 

Irelıa bence Üst koridorda veya Orta koridorda oynanılmalıdır nedeni ise İrelia Q yeteneğinden dolayı mesafe kapatabilir ve irelia'nın hasarı sürekli devam eder İrelia üst koridorda oynanılırsa offtank kasılarak yani yarı tank yarı ofansif gerçekten takım savaşını darmaduman edebilecek nitelikte bir şampiyondur Orta koridorda oynanılmasının nedeni ise üst koridora maokai gibi yetenek gücüne dayalı bir şampiyon alındığı zaman gerçekten etkili olabilir. Orta koridorda oynanıldığında tutuştur alınırsa çok daha iyi işler çıkartabiliecek nitelikte bir şampiyondur.



                                 Irelıa Hangi Eşyalar İle Kombin Edilmelidir ? 
IRELIA İÇİN GEREKLI EŞYA SETİ

Üçlü Kuvvet :  Almamızın nedeni  pırıltıdan gelen ekstra hasar artışı vermiş olduğu hareket hızı ve diğer bir çok özellik ile İrelia için biçilmiş bir kaftan konumuna geliyor.

Ruh Gömleği : Sağlamış olduğu büyüdirenci , bekleme süresinde azalma irelia için gerçekten iyi olabiliyor ve sürekli W yeteneğini kullanabilmesine olanak sağlıyor. Can yenilenmesi ise irelia'nın koridor safhasında can yenilenmesi yapmasına olanak sağlıyor.

Randuin Alameti : Bu eşyayı almamızın nedenı takım savaşlarında ön safhalarda yer alacağımızdan dolayı bize yapılan saldırılara karşı daha dayanıklı olmak açısından yararlı bir item pasifi olan saldırı hızı düşürme ve aktifi olan yavaşlatma etkileri de cabası

Donmuş Yürek : Bu eşyayı almamızın nedenı vermiş olduğu zırhtan yararlanmak ve karşı rakıbın sahip olduğu saldırı hızı değerini düşürmek amaçlı alınır.

Mahvolmuş Kralın Kılıcı : Bu eşyayı almamızın nedeni Irelıa düz vuruşlara dayalı bir şampiyon olduğundan dolayı Mahvolmuş kralın kılıcı ile sahip olduğumuz can çalma değerini arttırmak ve saldırı hızımızı arttırmak amacı ile yararlı bir eşya.

                                       Irelia İçin Gerekli Rünler ve Kabiliyetler 

RÜNLER
KABİLİYETLER
Daha önce yazmış olduğum League of Legends Diana Rehberi'ne göz atarsanız sevinirim.

League of Legends Irelia Rehberi Reviewed by Blog on Aralık 10, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.