League of Legends Heimerdinger Rehberi

                       League of Legends Heimerdinger Rehberi

Merhaba Arkadaşlar bugün ki konumuz League of Legends Rehberimizin 29.Şampiyonu olan Heimerdinger



Daha önce yazmış olduğum League of Legends Hecarim Rehberi'ne göz atarsanız sevinirim.
                        Heimerdinger'in League of Legends'taki Yeri

Heimerdinger bana kalırsa League of Legends'ta hafife alınan bir şampiyon nedeni ise bence çoğu kişinin iyi oynayamaması iyi oynanılan bir heimerdinger gerçekten karşısındakı rakibini bıktırabilir sinirden klavye kırdırtabilir , deli edebilir ve verebileceği hasarı tahmin edemeyebilirsiniz.

                         Heimerdinger Hangi Koridorda Oynanmalı ? 

Heimerdinger bence Üst koridor ve Alt koridorda oynanmalı nedeni ise Yetenek gücüne dayalı bir şampiyon olmasıdır Üst koridorda oynanılır ise koridorunu domine edebilecek bir şampiyondur koridor , Orta Koridorda oynanılmasının nedeni ise yetenek gücüne dayalı bir şampiyon olduğundan dolayı ultisini açmış olan bir heimerdinger kadar tehlikeli bir şampiyon bilmiyorum ben baskın atan rakip ormancıyı bile kesebilecek güçte bir şampiyondur.


                          Heimerdinger Hangi Eşyalarla Kombin Edilmelidir ?

HEIMERDINGER İÇİN GEREKLI EŞYA SETİ


Rabadon Şapkası Sağlamış olduğu Ekstra yetenek gücü ve Sahip olduğumuz yetenek gücünü ekstra olarak arttırdığı için Heimerdinger  için gerçekten biçilmiş kaftan.

Hiçlik Değneği : Vermiş olduğu Yetenek gücü ve Büyü nüfuzu bot ile kombinlediğinde yeteri derecede büyü direnci kırma özelliği hasarımızı arttıracak derecede.

Asırlık Sopa : Sağlamış olduğu '' Can - Mana - Yetenek Gücü '' Heimerdinger'ın kırılganlığını bir nebze indirgemek ve takım savaşlarında daha çok yetenek kullanmasını sağlayabilmek açısından yararlıdır.

Zhonya'nın Kum Saati : Bu eşyayı almamızın amacı takım Savaşlarında savaş başlatmak ve Rakibimizi zhonya ile yemlemek vermiş olduğu zırh da cabası

Morellonomikon : Bu eşyayı almamızın amacı heimerdinger'in yeteneklerinin bekleme sürelerini azaltmak mana ihtiyacını kapatmak ve sağlamış olduğu yetenek gücünden yararlanmak.


                          Heimerdinger İçin Gerekl Rünler ve Kabiliyetler


KABİLİYETLER
RÜNLER

Daha önce yazmış olduğum League of Legends Hecarim Rehberi'ne göz atarsanız sevinirim.

League of Legends Heimerdinger Rehberi Reviewed by Blog on Aralık 10, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.