League of Legends Janna Rehberi

                                     League of Legends Janna Rehberi

Merhaba Arkadaşlar bugün ki konumuz League of Legends Rehberimizin 31. Şampiyon olan Fırtına Janna

Daha önce yazmış olduğum League of Legends Elise Rehberi'ne göz atarsanız sevinirim.


                                    Janna'nın League of Legends'taki Yeri

Janna League of Legends 'ta Support diye tabir ettiğimiz destek rolünde var olan bir şampiyondur iyi oynanılan bir janna yanındaki nişancıyı koridor safhasında taşıyabilecek niteliktedir. Nedeni ise sağlamış olduğu kalkan ve ultisinden gelen  can basma değerleri gerçekten yanındaki nişancıyı mutlu ediyor ve koridorda rahatça oynaamasına olanak sağlıyor.

                                      Janna Hangi Koridorda Oynanmalı ?

Janna bana kalırsa sadece destek olarak oynanmalıdır nedeni ise Yetenek Seti gerçek bir destek şampiyonu olduğundan dolayı destek rolünde oynanılması janna'nın oyunun gidişatı açısından faydalı birşeyler yapmasına olanak sağlıyor. Birde Yetenek gücü olarak oynanılan Orta koridor janna vardır Full Yetenek gücü kasarak vermiş olduğu kalkan değerini ultisinden gelen can basma değerini '' Q-W '' yeteneklerinin vurmuş olduğu yetenek gücü hasarını arttırmak açısından gerçekten yararlı oluyor.

                                       Janna Hangi Eşyalarla Kombin Edilmelidir ?


JANNA ICIN GEREKLI EŞYA SETİ


Uluların Tılsımı : Aktifinin sağlamış olduğu hareket hızı değeri takım savaşı başlatmak ve takım savaşından kaçmak için biçilmiş bir kaftan sağlamış olduğu bekleme süresi ve hareket hızı değerleri ise jannanın pasifi ile birleşince muazzam bir hareket hızı ortaya çıkıyor.

Mikhael'in Kazanı : Bu eşyayı almamızın nedenı vermiş olduğu büyüdirenci ve mana yenilenmesi etkisinden yararlanmak ve aktifinin vermiş olduğu can değeri'ni herhangi bir takım arkadaşımıza bastığımızda verdiği can takım savaşının gidişatını değiştirebilir.

Kızgın Buhurdanlık : Bu Eşyayı almamızın nedeni Janna'nın kalkan yeteneğini herhangi bir takım arkadaşımızın üzerinde kullandığımızda vermiş olduğu ekstra saldırı hızı değeri gerçekten iyi işler çıkartabiliyor.

Demir Solari Broşu : Bu eşyayı almamızın nedenı karşı takımda fazla kasmış olan yetenek gücü'ne dayalı şampiyonlardan gelen hasarı biraz azaltmak ve aktifinin vermiş olduğu kalkan değerinden yararlanmak

Keşiftaşı : Bu eşyayı almamızın nedenı görüş totemlerinin fiyatını ücretsiz hale getirmek ve rakibin ormanına veya bizim ormanımıza atarak görüş avantajını sağlamak amaçla alınır.

                                        Janna İçin Gerekli Rünler ve Kabiliyetler


RÜNLER


KABILIYETLER



Daha önce yazmış olduğum League of Legends Elise Rehberi'ne göz atarsanız sevinirim.

League of Legends Janna Rehberi Reviewed by Blog on Aralık 12, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.