League of Legends Hecarim Rehberi

                              League of Legends Hecarim Rehberi

Merhaba Arkadaşlar Bugün ki konumuz League of Legends Rehberimizin 28.Şampiyonu olan Arcade Hecarim

Daha önce yazmış olduğum League of Legends Graves Rehberi'ne göz atarsanız sevinirim.

                               Hecarim'in League of Legends'taki Yeri

Hecarim tank olması ile ünlü Sürekli Q yeteneğini spamlayan bir şampiyondur tek bir itemle bile verdiği hasarın derecesi gerçekten yüksektir.Ulti yeteneği ve E yeteneği ile ise Mesafe kapatmak yolundan başarılı bir şampiyondur . İyi oynanılan bir hecarim oyunu gerçekten taşıyabilecek bir niteliktedir.

                                 Hecarim Hangi Koridorda Oynanmalı ?

Hecarim bence Üst koridor veya Ormancı rolünde oynanılması gereklidir. Çünkü üst koridorda oynanılır ise tank olabileceğinden dolayı takımı için gerçekten yararlı bir iş çıkarabilecektir. Ormancı rolünde oynanılır ise Ormanı çok seri bir şekilde temizleyebilecek attığı baskınlarda skor çıkarabilecek nitelikte bir şampiyondur ne kadar tank kassa bile hasarından ödün vermeyen bir şampiyondur hecarım için üçlü kuvetten gelen bir kritik vuruş şansı hasar patlamasına neden olacaktır.İyi oynanılan bir hecarim oyunun gidişatı açısından gerçekten etkili olabilir.

                                    Hecarim Hangi Eşyalar İle Kombin Edilmelidir ?


HECARİM İÇİN GEREKLI EŞYA SETİ



Ölü Adamın Zırhı : Bu Eşyayı almamızın nedeni Hecarim'in '' E '' yeteneğinden almış olduğu hareket hızı etkisi ile eşyanın birikerek vermiş olduğu hareket hızı etkisini birleştirmek. Ve karşı takımdakı nışancıyı rahatça kovalayabilmek.

Karabalta veya Üçlü Kuvvet: Bu Eşyayı almamızın nedenı vermiş olduğu Can - Hareket Hızı ve Zırh delme özelliklerinden yararlanabilmek. Üçlü kuvveti almamızın nedeni ise pırıltıdan gelen ekstra hasar artışı vermiş olduğu hareket hızı ve diğer bir çok özellik ile hecarim için biçilmiş bir kaftan konumuna geliyor.

Sterak : Bu Eşyayı almamızın nedenı canımız belirli bir seviyeye indikten sonrasağlamış olduğu kalkan takım savaşlarında bizi gerçekten güçlü yapıyor.

Hydra veya Üçlü Kuvvet : Sağlamış olduğu can değeri ve aktifinin vermiş olduğu saldırı gücü artış değeri hecarim'in  Q Yeteneği ile birleştiği zaman hem hasar bakımından hemde can değeri bakımından hecarimi üst seviyelere çıkarıyor.Üçlü kuvveti almamızın nedeni ise pırıltıdan gelen ekstra hasar artışı vermiş olduğu hareket hızı ve diğer bir çok özellik ile hecarim için biçilmiş bir kaftan konumuna geliyor.

Ruh Gömleği : Sağlamış olduğu büyüdirenci , bekleme süresinde azalma hecarim için gerçekten iyi olabiliyor ve sürekli Q yeteneğini kullanabilmesine olanak sağlıyor. Can yenilenmesi ise hecarim'in koridor safhasında can yenilenmesi yapmasına olanak sağlıyor.

                                    Hecarim İçin Gerekli Rünler ve Kabiliyetler


KABİLİYETLER
RÜNLER
Daha önce yazmış olduğum League of Legends Graves Rehberi'ne göz atarsanız sevinirim.

League of Legends Hecarim Rehberi Reviewed by Blog on Aralık 09, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.