League of Legends Fiora Rehberi

                              League of Legends Fiora Rehberi


Merhaba Arkadaşlar bugün ki konumuz League of Legends Rehberimizin 23.Şampiyonu olan Müdür Fiora.
FIORA


Daha önce yazmış olduğum League of Legends Fiddlesticks'ne göz atarsanız sevinirim.


                             Fiora'nın League of Legends'taki Yeri

Fiora yenilenen hali ile bence eskisine göre çok daha iyi oldu karşısındaki rakibinin kör noktasını belirlediğinde o yönden vurulan hasar 2 katına çıktığından dolayı fiora oyun başlarında tahmın edilemeyecek bir hasar ortaya çıkarıyor. Ultisinden gelen can çalma etkisi ise onun takım savaşlarında gerçekten hayatta kalmasına arkadaşlarının ise bu can çalmadan yararlanmasına olanak sağlıyor w yeteneğinden gelen , yeteneklere karşı açılan savuşturma fioranın karşısındakı rakibini '' outplayed '' etmesine yani şaşırtmasına olanak sağlıyor.

                             Fiora Hangi Koridorda Oynanmalı ? 

Fiora bana göre sadece orta koridorda oynanmalı çünkü tanklara karşı gerçekten iyi işler çıkarabiliyor ve yetenek seti ile karşısındaki rakibi bozguna uğratacak bir şampiyon ultisi ile takım savaşlarındada gerçekten iyi işler çıkarabiliyor.

                              Fiora Hangi Eşyalar İle Kombin Edilmelidir ?


FIORA İÇİN GEREKLI EŞYA SETİ



Vahşi Hydra : Bu eşyayı almamızın nedeni üst koridorda , hızlıca itip geri çekilmek ve gelecek baskınlardan uzak durmak ve vermiş olduğu '' can çalma - Saldırı gücü'' nden yararlanmak .

Karabalta : Vermiş olduğu zırh delme , can ve hareket hızı özellikleri fioranın kaçma ve kovalama etkisini gerçekten arttırıyor biraz daha tank ve tank olan şampiyonlara karşı hasarını arttırıyor.

Ebedi Kılıç : Sağlamış olduğu kritik vuruş ihtimalinde artış , kritik vuruş şansı ve saldırı gücü fiorayı hasar bakımından çok çok üst seviyelere çıkarıyor.

Hayalet Dansçı : Sağlamış olduğu saldırı hızı fioranın E yeteneği ile birleşince gerçekten muazzam bir saldırı hızına ulaşıyor vermiş olduğu kritik ise ebedi kılıç ile birleşince adeta bir patlayıcı bomba etkisi yaratmanıza olanak sağlıyor.

                                 Fiora için Gerekli Rünler ve Kabiliyetler
RÜNLER
KABİLİYETLER




Daha önce yazmış olduğum League of Legends Fiddlesticks'ne göz atarsanız sevinirim.




League of Legends Fiora Rehberi Reviewed by Blog on Aralık 09, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.