League of Legends Fiddlesticks Rehberi

                     League of Legends Fiddlesticks Rehberi


FIDDLESTICKS
Merhaba Arkadaşlar bugün ki konumuz League of Legends Rehberimizin 22.Şampiyonu olan Tahtabacak Fiddlesticks

Daha önce yazmış olduğum League of Legends Fizz Rehberi'ne göz atarsanız sevinirim.

                       Fiddlesticks'in League of Legends'taki Yeri

Fiddlesticks oyunda en kırılgan şampiyonlardan birtanesidir ama verdiği hasarı tahmin edemezsiniz nedeni ise büyüdirencinizi kırmasıdır Ultisi ile atabileceği başarılı baskınlar etrafındaki Şampiyonları darmadağan edecek derecededir , w yeteneğinden gelen can doldurma etkisi ise karşısındakı oyuncuları delirtecek bir yetenekdir bir türlü öldürülemeyen fiddlesticks herkesi kesebilir. E yeteneğinden gelen susturma etkisi bir süreliğine takım savaşını avantajlı hale getiriyor. Q yeteneğinden gelen korkutma etkisi ise Fiddlesticks'i kovalayanları gerçekten deli ediyor.

                         Fiddlesticks Hangi Koridorda Oynanmalıdır ?

Fiddlesticks bana göre Ormancı ve Orta koridor rollerinde oynanmalıdır nedenleri ise w yeteneğinden gelen can doldurma etkisi hem orta koridorda hemde ormancı rolünde gerçekten işine yarıyor ve canını daima maximum seviye tutmasına olanak sağlıyor.

                         Fiddlesticks Hangi Eşyalar İle Kombin Edilmelidir ?
FIDDLESTICKS İÇİN GEREKLİ EŞYA SETİ

 Rabadon Şapkası : Sağlamış olduğu Ekstra yetenek gücü ve Sahip olduğumuz yetenek gücünü ekstra olarak arttırdığı için fiddlesticks için gerçekten biçilmiş kaftan.

Asırlık Sopa : Sağlamış olduğu '' Can - Mana - Yetenek Gücü '' Fiddlesticks ' in kırılganlığını bir nebze indirgemek ve takım savaşlarında daha çok yetenek kullanmasını sağlayabilmek açısından yararlıdır.

Rylai'nin Kristal Asası : Rylai nin sağlamış olduğu  ''Can - Yetenek gücü'' ve kullandığımız her yetenek atışında sağlamış olduğu yavaşlatma etkisi takım savaşlarında kitle kontrol etkisi yapmamızı sağlıyor.

Hiçlik Değneği : Vermiş olduğu Yetenek gücü ve Büyü nüfuzu bot ile kombinlediğinde yeteri derecede büyü direnci kırma özelliği hasarımızı arttıracak derecede.

Liandyi Eziyeti : Sağlamış olduğu Can değerine göre hasar , ekstra can ve Yetenek gücü fiddlesticks için gerekli özellikler.

                                Fiddlesticks için Gerekli Rünler ve Kabiliyetler


RÜNLER
KABİLİYETLER

Daha önce yazmış olduğum League of Legends Fizz Rehberi'ne göz atarsanız sevinirim.

League of Legends Fiddlesticks Rehberi Reviewed by Blog on Aralık 08, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.