League of Legends Graves Rehberi

                                   League of Legends Graves Rehberi

Merhaba Arkadaşlar Bugün ki konumuz League of Legends Rehberimizin 27.Şampiyonu olan Mafya Graves

Daha önce yazmış olduğum League of Legends Gragas Rehberi'ne göz atarsanız sevinirim.

                                    Graves'in League of Legends'taki Yeri

Graves ''  Burst Damage '' diye tabir ettiğimiz yani anlık hasara dayalı bir nişancıdır bunun nedenı ıse ultisinin ve Q yeteniğinin vurmuş olduğu hasarın yakın mesafe de hasarının artmasıdır . Ve E yeteneğinden gelen saldırı hızı etkisi Graves'i diğer Nişancılara göre farklı bir klasmana sokmaktadır . W sundan gelen yavaşlatma ve karşısındakı rakibin ekranını atmış olduğu bombanın etrafında durduğu karartma etkisi Graves'in Takım savaşlarında pozisyonunu düzeltmek ve daha iyi bir pozisyon almasına olanak sağlıyor.

                                     Graves Hangi Koridorda Oynanmalı ? 

Graves Nişancı bir şampiyon olduğundan dolayı Alt Koridorda oynanılması Takımının oyun içerisindeki gidişatı açısından daha yararlı olacaktır Bir zamanlar görmüş olduğum Graves orta koridorda  da gerçekten etkili olabilir ama Üst Koridorunuz veya Ormancı rolünüz Yetenek gücüne dayalı bir Şampiyon olursa oyunun gidişatı açısından iyi olur çünkü 5 Saldırı Gücüne dayalı karakter Zırh kasan takıma karşı hiçbir iş yapamaz.

                                      Graves Hangi Eşyalar İle Kombin Edilmelidir ?


GRAVES İÇİN GEREKLİ EŞYA SETİ


Ebedi Kılıç : Sağlamış olduğu Ekstra hasar ve kritik vuruş ihtimali draven'in uzaktan otomatik saldırılarını güçlendirecek ve gerçekten can yakacak hasarlar çıkarmasını sağlayacak.

Statik Hançer : Sağlamış olduğu Eksta büyü hasarı - Saldırı hızı ve kritik ihtimali ebedi kılıç ile kombine edildiğinde inanılmaz derecede hasarlar çıkarıyor.

Kanasusamış : Sağlamış olduğu ekstra can çalma değeri ve hasarı draven'nin mevcut saldırı gücünü arttıracak ve kanasusamış'ın vermiş olduğu ekstra bariyer takım savaşlarında draven'i bir nebze koruyacak

Son Fısıltı : Karşı takımın tanklarının kasmış olduğu zırhı bir nebze de olsa hiçe sayarak vurmasını sağlar ve dravenin otomatık saldırılara dayalı bır şampiyon olduğu için gerçekten işine yarayacak nitelikte .

Koruyucu Melek : Sağlamış olduğu tekrardan canlanma etkisi draven'in takım savaşlarında tekrardan dirilmesini ve hasar vermeye devam etmesini sağlayacaktır.

                                            Graves için Gerekli Rün ve Kabiliyetler


KABİLİYETLER
RÜNLER


League of Legends Graves Rehberi Reviewed by Blog on Aralık 08, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.