League of Legends Ashe Rehberi

League of Legends Ashe
League of Legends Ashe 
Merhaba Arkadaşlar , Bugünkü konumuz League of Legends serimizin 5. Şampiyonu olan Frejlord’un Prensesi Ashe.
     Ashe’nin Loldeki Yeri :
Ashe League of Legends’ta Nişancı klasmanında olan ve attığı oklar ile ‘’ Soğuk Duş ‘’ etkisi yaratan bir hanım ablamız 
Ashe’nin diğer nişancılardan ayrılan en büyük özelliği ise bitmek bilmeyen yavaşlatma ve sersemletme etkisidir.
     Ashe Hangi Koridorda Oynanmalı ?  :
Ashe üst başlığımızdada belirttiğimiz gibi nişacı rolünde oynanmalı oyunun her safhasında güçlü olan Ashe , oyunun sonlarına doğru ölüm makinesine dönüşüyor , Ultisi ile ‘’ ENGAGE ‘’ yani savaş başlatma kabiliyeti olarak ashe gerçekten iş yapıyor.
Ashe support oynadığım’da oldu Gerek ultisi olsun gerek verdiği yavaşlatması olsun yanındaki Nişancısına vurkaç yapma imkanı sağlıyor.
     Ashe Hangi Eşyalar İle Kombin edilmeli ? :
Ashe bildiğimiz gibi Nişancı olan ve Saldırı gücüne dayalı olan bir şampiyondur şu şekil bir eşya seti gerçekten işimizi görecektir
Ashe Hangi Itemleri Tercih Etmeli ?
Ashe Hangi Itemleri Tercih Etmeli ?
Ebedi Kılıç Ashe yenilendiğinden dolayı ve pasifine gelen kritik şans ihtimali ile Ashe için biçilmiş kaftan hale geliyor Verdiği saldırı gücünde yanında cabası oluyor ve tadından yenmeyecek bir hale geliyor Kesinlikle çıkılması gereken item olarak bir numara diyebiliriz.
Statik Hançer : Ashenin pasifi olan kritik ihtimali statik hançerin vermiş olduğu SALDIRI HIZI , KRİTİK İHTİMALİ ve HAREKET HIZI özellikleri takım savaşlarında gerçekten iyi işler çıkarmasını sağlıyor Statik hançerin pasifi olan belirli seviyedeki etrafa yayınlan büyü hasarı da cabası.
Kanasusamış : Nişancıların Can çalma özelliğine ihtiyaç duyduğunu hepimiz biliyoruz Yenilene Kanasusamış’ın vermiş olduğu kalkan’da takım savaşlarında gerçekten iş yapmasını sağlıyor ve takımımızı öne geçirmemizi sağlıyor .
Hayalet Dansçı :  Ashe’nin pasifi olan kritik ihtimali bu item ile adeta patlayıcı bomba haline geliyor %50 kritik ihtimali , saldırı hızı ve birimlerin içinden geçme özellikleri asheyi farklı bir şampiyon haline getiriyor .
Koruyucu Melek :  Nişancılar’ın Takım savaşlarında yapması gereken maksimum hasarı çıkarmak ve kolayca ölmemektir çünkü takımın SALDIRI GÜCÜ TAŞIYICISI odur. Bu item ise öldüğümüz zaman tekrardan dirilmemizi sağladığı için Takım Savaşlarında takımımıza  zaman kazındırmak açısından birebir.
     Ashe için Hangi Rün ve Kabiliyetler uygun olabilir ? :

Ashe için  %15 Saldırı hızı  /  +8.5 Fiziksel hasar /   +9  Zırh  / +8 Büyüdirenci  olan rün sayfamızı öneriyorum.
Ashe Rün Dizimi
Ashe Rün Dizimi
Ashe için 21 Saldırı / 9 Savunma / 0 İşlevselolan kabiliyet sayfamızı öneriyorum... Bugünlük rehberim bu kadar rehberimi okuyup bilgilendiyseniz ne mutlu bana gelecek rehberleri takipte kalın bizden ayrılmayın 
Ashe Kabiliyet Dizimi
Ashe Kabiliyet Dizimi
League of Legends Ashe Rehberi Reviewed by Blog on Kasım 10, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.