Fallout 4 , Steam’de En Çok Satanlar Kategorisinde !

Fallout 4 , Steam’de En Çok Satanlar Kategorisinde  !
Fallout 4 
Bethesda Game Studios’un bir süredir üzerinde durduğu ve uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkan ‘’ OPEN WORLD ‘’ yani açık dünya oyunu olan Fallout 4 sevenleri ile sonunda  buluştu ve sergiye çıktı.
Türkiyede’ki hemen hemen her Gamer’in kullandığı Steam ‘de aday gösterilen oyunları geçmeyi başardı ve bekleyenlerini hayrete düşürdü .
Steam’de ‘’ ONLİNE OYUNLAR ‘’ Kategorisinde her zaman zirveyi çeken ve bırakmaya niyeti olmayacak gibi . Ama Dota 2 sahip olduğu tahttan kalmaya pek niyetli değil gibi .  Dota 2 hala 1.ci sıradaki yerini korumaya devam ediyor .
Fallout 4 ‘ün gücü Dota 2 ‘ ye sökmeyecek gibi Yaklaşık yeni zamanlarda yapılan araştırma verilerine göre 211,302 kullanıcının denediğini ve oynadığını ; oyuna bağlanan oyuncuların maksimum seviyeye ulaştığı sayı ise 290,461 kadar olduğu söyleniyor.
Fallout 4 çalışanları epeyce efor sarfetmiş gibime geliyor , Kral tacına aday gösterilen oyun ‘’ EN ÇOK SATAN OYUNLAR ‘’ Kategorisindede zirveyi zorladığı belgelere dayalı olarak söyleniyor ve bu kategoridede zirveyi zorlamaya devam edicek gibi görünüyor.
Oyun içindeki mekanikler , Oyun motoru , Grafik motoru insanı adeta içine hapsediyor diyebiliriz.Geliştirilmiş  ‘’ Silah Sesleri – Çevre grafikleri – Grafik motoru ‘’ Gamer’ları oyuna hapis edecek gibi görünüyor.
Steam'da En Çok Oynanan Oyunlar, Oyun, Oyunlar, Steam
Steam'da En Çok Oynanan Oyunlar



Fallout 4 , Steam’de En Çok Satanlar Kategorisinde ! Reviewed by Blog on Kasım 10, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.