Asosyal Olmanın 15 Yararlı Özelliği

Asosyal Olmanın 15 Yararlı Özelliği
Asosyal Olmanın 15 Yararlı Özelliği 
     Herkese merhabalar asosyal kardeşlerim :) Bu gün herkesin yerin dinene soktuğu kötüleye kötüleye bitiremediği asosyal davranmanın ve bu sıfatı üzerinde gururla barındırmanın insanlara sağladığı 15 yararlı özelliğini sizler için gözlemleyerek ve bilhassa kendimden yola çıkarak sıraladığım bu faydalı özellikleri sizlerle paylaşmaktan onur ve de gurur duyuyorum. Tamam tamam sanırım biraz fazla abarttım konuyu hemen asosyal olmanın faydalarına geçeyim...

     1- Asosyal insan aşırı sorumsuz insandır ki bu yüzden stresi en az olan insandır da diyebiliriz. Stressiz insan kanser, ülser, verem, veba gibi bir çok kötü hastalığın sebebiyet olduğu stres hormonunu daha az salgıladığı için yakalanma oranı düşüktür.

     2- Asosyal insan diğer insanlara göre daha az yorulan insandır çünkü beynini tek bir işe odakladığı için hem zihnini hem bedenini diğer insanlardan daha az yorar.

     3- Asosyal insan daha hızlı kilo alır. Diğer kilo almak isteyen insanlar gibi bunu kendisine sorun etmez pc başında 9-10 saat oturmaktan totosu yosun bağlar çok seri bir şekilde kilo alır.

     4- Asosyal insanı odaklandığı bir işte dikkatini dağıtmak neredeyse imkansız bir şeydir desem yalan olur. Çünkü pc de otururken fişi çekerseniz dehşet-ül vahşet dakikalar yaşatabilir sizlere.

     5- Asosyal insanın sevgilisi olmadığı için böyle sevgili sorunları ve azalan para sıkıntısı da yoktur. Çok güzel para biriktirebilir ve sevgilisi olan varez insanlardan daha hızlı para biriktirip istediği şeylere daha hızlı kavuşabilir. :)

     6- Asosyal insanın bilgisayar bilgisi diğer insanlara nazaran daha kuvvetlidir tabi bu kural bilgisayar ile asosyalleşen asosyallerimiz için geçerli. Klavyeye daha aşinadır asla göz teması kurmaz klavye ile ve diğer insanlar gibi 10 parmak klavye kurslarına veya klavyede hızlı yazma gibi kurslara asla ihtiyaç duymaz.

     7- Asosyal insan evini veya asosyalleştiği ortamı çok iyi tanıyan insandır. Burada bu insana şaka vs. gibi şeyler yapmaya kalkmak tam bir fiyasko olacağı gibi sizi ortamdaki en küçük şeyi kullanarak terse yatırabilir dikkat diyorum ve devam ediyorum :)

     8- Asosyal insan oksijensiz ortamlara çok rahat adapte olabilir zira bulundukları yerler genellikle oksijensiz solunum yapan bakteriler ve kendileri dışında canlı yaşam formu barınması çok zordur.

     9- Asosyal insan sosyal insanlara göre daha az iletişim kurar ve bu sayede çene kaslarını daha az kullanır bu da ilerleyen yaşlarda ağız ve çene sağlığında önemli bir rol oynar. :)

     10- Asosyal insan gereksiz konuşmaz hatta 3-4 kelime ile tüm hayatını devam ettirebilir bu da onda cool bir hava olmasını sağlar.

     11- Asosyal insan serbest insandır diğer insanlar gibi disipline gelemez bu da onun özgürlüğüne düşkün birisi olmasını sağlar.

     12- Asosyal insan vakti çok olan insandır bir hobiden öbür hobiye atlayabilir ve kendisine ayıracağı çok fazla zamanı vardır.

     13- Asosyal insan boş vermeyi en iyi bilen insandır. Bir çok insanın kafasına taktığı dertleri hiç tınlamaz ve gereksiz yere kendisinde dertlerin oluşturacağı saç dökülmesi, saç beyazlaması gibi sorunlarla yakından uzaktan bağı olamaz. :)

     14- Asosyal insan sorunlara hızlı çözümler bulur örneğin kendisine verilen işleri hızlıca hallettirebilir, yaptırabilir veya o işin sorumluluğundan çok seri bir şekilde kaçabilir.

     15- Son ve en önemli madde ise : 'ASOSYAL İNSAN SOSYAL İNSANDIR SADECE DİĞERLERİ ONDAN BİRAZ DAHA SOSYALDİR O KADAR ! ' :D

     Edit : Konu tamamen eğlence ve olaylara farklı bir bakış açısı ile tarafımdan yazılmıştır. Yorumlarınızı bekliyorum...
Asosyal Olmanın 15 Yararlı Özelliği Reviewed by Blog on Ocak 04, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.