İnstagram Hesap Çalma, Şifre Kırma 2019

instagram hesap çalma kodu 2019
Selam arkadaşlar, bu konumuzun içeriği, instagram hesap çalma 2019, instagram şifre kırma, instagram hesap çalma 2019 mobil, telefondan, programsız, hesap çalma açığı, kodu, instagram hesap çalma 2019 pc gibi konulardan oluşmaktadır.
Bunlardan bir tanesi arkadaşınıza kendi bilgisayarınızı vererek oradan Instagram’a giriş yapmasını sağlamak, giriş yaptığında’da şifreyi otomatik kaydete getirdiğimizde şifre otomatikmen bilgisayarınıza kaydolacaktır, bu sayede  o kişinin kullanıcı şifresini öğrenmiş olacaksınız, şimdi istediğinizi yapabilirsiniz.
İkinci bir yöntem olarak ise bir uygulama yaparak kullanıcının telefonuna atmak, kullanıcıya o uygulamanın profilimize kimler girmiş görmek amaçlı olduğunu söylemek, bu sayede kişi o uygulamaya giriş yaptığı taktirde kullanıcı adı ve şifresi sizin ekranınıza düşmüş olacak ve hesabı çalmış olacaksınız.
Üçüncü bir yöntem ise kullanıcının e-posta hesabına erişmek, e posta hesabınıza eriştiğiniz an kullanıcı bir şok ve bir iptal vakası yaşayacak, artık kontrol sizde şifremi unuttum diyin ve yeni şifre oluşturmak için e-posta’ya mail gelsin, işte bu kadar artık kontrolü elinize aldınız kim tutar sizi gençler.
İnstagram Hesap Çalma, Şifre Kırma 2019 Reviewed by Blog on Temmuz 14, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.