Facebook Hesap Çalma, Şifre Kırma, Patlatma 2019

Merhaba arkadaşlar, bu yazımızda sizlere facebook çalma 2019, facebook şifre kırma
facebook patlatma 2019
2019, facebook patlatma 2019 gibi şeyleri sunuyoruz.
Bu yöntem Facebook Hackleme olarak en basit olandır. Bu işlemi yapacağınız kişiyi tanımanızla gerçekleşecek bir durumdur. Maili açın ve parolanızı mı unuttunuz sekmesine girin. Gerekli yerleri doldurarak kişinin mailini elinize alabilirsiniz. Soruyu bilmeniz durumunda artık maili sizde olur. Maili sizde olan kişinin adına Facebook‘da ki şifremi unuttum sekmesine basarak maile gönderilen onay mesajıyla şifreyi değiştirebilir ve Facebook hesabına girebilirsiniz.

Bir Diğer Yöntem İse Karşıya Yalancı Mail Atmak

Bu yöntemi kullanarak da karşıdakinin Facebook hesabını elde edebilirsiniz. Bu durumda başarı sağlamak için karşıdaki insanın kandırılması ve sizin güzel bir yalan ile doğru şekilde mail atmanız gerekmektedir. Hotmail kullanıcı hizmetleri adına mail yollayarak Facebook şifresini isteyebilir ve alabilirsiniz. Bu durum için ilk olarak buna inandıracak bir mail adresine ihtiyacınız var. Bu mail adresinde kullanacağınız kelimeler; yardım, hot, stuff, kullanıcı gibi olursa başarılı olma ihtimaliniz daha da artacaktır. Bu mesajla birlikte kişi şifresini size yollayacaktır. Yollayabileceğiniz bir metine örnek olarak;

Yalancı Mailde Neler Yazmalıyız;

Değerli Hotmail Kullanıcısı Ahmet, (İsmi ne ise)
Sistemimizde yasadışı yolları kullanarak, sistemimize zarar verme çabasında olduğunuzu daha önceden de size yolladığımız şifre onay mesajlarında bahsetmiştik. Bu güvenlik zafiyetlerinden dolayı şu an kullandığınız mail adresinizi, şifrenizle birlikte ayrıca da size göndermiş olduğumuz güvenlik numaranızı bize bu adresimiz üzerinden yollayınız. Aksi bir durum söz konusu olduğunda bizim e-mail adreslerinden faydalanma hakkını kaybedeceksiniz. Şu anda kullanmakta olduğunuz Hotmail adresinizde süresiz kullanım dışı olacaktır. Buna sebebiyet vermemek için size iletilen bu mesajı görmeniz dahilinde sizlerden geri dönüş beklemekteyiz. Bilginize arz ederiz.
Güvenlik numaranız: Mk4d5s

Keylogger Yöntemi

Bu yöntem ile klavyede bulunan tuşların basılanları kayıt edilir. Çok kullanılan bir yöntemdir. Her şifre açısından da başarılı olabilme kapasitesi vardır. Bu yöntemle birlikte size gelen bir kişinin veya ortak kullanılabilecek bilgisayarın (internet kafe gibi) içine programı yüklersiniz ve kişi işini hallettikten sonra şifrelerine ulaşabilirsiniz. Kendi adına girdiği her şifreye bu yolla ulaşabilmektesiniz. Facebook’a giren kişinin de bu yöntemle şifresini öğrenebilir girip değiştirebilirsiniz. Genelde Keylogger gibi programlar gizli sekme olarak çalışır. Bilgisayar kullanan kişilerde buna pek dikkat etmezler. Bu yöntem okul da bilgisayar dersinde veya internet kafelerde çok kullanılabilecek bir yöntemdir.
Facebook Hesap Çalma, Şifre Kırma, Patlatma 2019 Reviewed by Blog on Temmuz 14, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.