Vergi Dairesi Çalışma Saatleri, Açılış ve Kapanış Saati

Vergi Dairesi Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor

Vergi Dairesi Çalışma Saatleri

Çalışma saatleri hakkında bilgi almak, bir yere gitmeden önce bilinmesi gereken unsurlardandır. Bir kurumun mesai saatleri hakkında bilginiz yoksa gittiğinizde kapalı olduğunu görebilirsiniz. Bu nedenle bir yere gitmeden önce mutlaka çalışma saatleri ile ilgili bilgi alınmalıdır.

Vergi dairesi çalışma saatleri hakkında bilgi almak istiyorsanız ve vergi dairesi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor gibi sorularınız varsa sitemizde yayınlamış olduğumuz bu içeriği okuyabilirsiniz. Vergi dairesi mesai saatleri değişen son yönetmeliklere bağlı olarak aşağıdaki yazıda yer almaktadır. Sizler de vergi dairesi çalışma saatlerini sitemiz üzerinden inceleyebilir, programınızı buna göre yapabilirsiniz.

Vergi Dairesi Mesai Saatleri

Vergi dairesi hafta içi 08:30-17:30 çalışma saatleri ile mesailerini sürdürmektedir. Ayrıca vergi dairesi öğle tatili saati de 12:30-13:30 saatleri arası olmak üzere bir saattir. Yani vergi dairesi mesai saatleri 08:30-12:30 öğleden önce, 13:30-17:30 öğleden sonra olmak üzere düzenlenmiştir.

Vergi dairesi mesai saatleri bu şekildedir. Yani özetlemek gerekirse; açılış saati 08:30, kapanış saati 17:30, öğle arası saati de 12:30-13:30 saatleri arasındadır. Bu saatlere uygun olarak programınızı yapabilir, gittiğinizde kapıda kalmamış olursunuz.
Vergi Dairesi Çalışma Saatleri, Açılış ve Kapanış Saati Reviewed by Blog on Aralık 16, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.