Clash of Clans Bedava Çarlar, Ücretsiz Hesaplar (GÜNCEL)

Clash of Clans Bedava Çarlar

Clash of Clans Ücretsiz Hesaplar

Clash of Clans bedava çarlar isimli içeriğimize hoşgeldiniz. Yüksek seviyeli bir Clash of Clans hesabı almak istiyorsanız bu içeriğimiz tam size göre! Güncel Clash of Clans çarları isteyen arkadaşlar için bu içeriği hazırladık. Siz de içeriğimizdeki bedava çarlar ile oyun keyfinizi sınırsız bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Clash of Clans oyunu piyasaya çıktığından beri en iyi oyunlar listesinde ilk sıralardadır. Oyuncuların en çok sevdiği oyunlar arasında olmayı başarabilen bu oyun günümüzde birçok kişi tarafından oynanmaktadır. Dünya genelinde oldukça popüler olan Clash of Clans oyunu ülkemizde de oyuncuların gözdesi olmayı başarmıştır.

Clash of Clans bedava çarlar adlı içeriği hazırlamak için kullanılmayan Clash of Clans hesapları hakkında bilgi toplamaya başladık. Uzun süren araştırma sürecinin sonunda oyunu bırakan kişilerden satın aldığımız bu hesapları sizlerle paylaşıyoruz. Clash of Clans bedava hesaplar konumuzu hazırlamak için çar toplamak biraz uzun sürdü. Bu nedenle içeriğimizi ancak şimdi oluşturabiliyoruz.

Clash of Clans çarları ile ilgili araştırma sürecimiz yaklaşık iki ay kadar sürdü. Büyük araştırmalarımız sonunda oyunun en iyi hesaplarından satın aldığımız yaklaşık 80 tane çar şuan elimizde bulunmaktadır. Sadece iyi düzeydeki çarları sizler için özenle seçtik ve buradan paylaşıyoruz. Ayrıca Clash of Clans ücretsiz hesaplar listesi sürekli olarak güncellenecek, yeni çarlar eklenecektir. Bu nedenle sitemizi takip etmeyi unutmayın.

Clash of Clans Bedava Çarlar ve Şifreleri

Clash of Clans bedava çarlar listemizdeki tüm hesapları güvenlik nedeniyle buradan paylaşmayacağız. Clash of Clans hesapları arasından rastgele seçtiğimiz 5 çarı aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca şunu da belirtmek isteriz ki, aşağıdaki listede yer alan hesaplar büyük ihtimalle sitemize ilk gelen kullanıcılar tarafından alınıp şifresi değiştirilecektir.

E-posta: fenerbahcem01@gmail.com / Şifre: kanarya11
E-posta: aslankral2003@gmail.com / Şifre: mehmet1905
E-posta: kayracan98@gmail.com / Şifre: kayra.1998
E-posta: oyun.portal0@gmail.com / Şifre: oyungemisi03
E-posta: mc.emre.02@gmail.com / Şifre: emre.king

Clash of Clans ücretsiz hesaplar listesindeki çarlar başka kullanıcılar tarafından alınmış ise yorumlar kısmından bizlere ulaşabilir, bedava çar isteyebilirsiniz. Böylece başka kullanıcılardan aldığımız hesapları e-posta adresinize en kısa sürede gönderebiliriz.
Clash of Clans Bedava Çarlar, Ücretsiz Hesaplar (GÜNCEL) Reviewed by Blog on Aralık 16, 2017 Rating: 5

10 yorum:

  1. BANADA ATABİLİRMİSİNİZ YÜKSEL SEVİYELİ 100 YUKARISI KB 10 11 12 FULLERDEN

    E-POSTA : unluhasan11@gmail.com

    WHATSAPP : 0 542 234 21 07

    YanıtlaSil
  2. BANADA ATABİLİRMİSİNİZ YÜKSEL SEVİYELİ 100 YUKARISI KB 10 11 12 FULLERDEN

    E-POSTA : unluhasan11@gmail.com

    WHATSAPP : 0 542 234 21 07

    YanıtlaSil
  3. banasa 100 sev hesap adres serifmemet90@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. abi banada bi hesap verirsen çok mutlu olurum epostam barisuygur20021213@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Bir hesap 72esatgezici72

    YanıtlaSil
  6. Merhaba admin. Bana bb 9 üzeri bir hesap olursa memnun olurum Gerisi hiç fark etmez. Cihantoksoy52@gmail.com bu hesaba gönderirseniz memnun olurum. İyi günler.

    YanıtlaSil
  7. nolur benim hiç clansim olmadı.... Bana bir köy verirmisiniz lütfen ..... instagramim.. __kingworld__

    YanıtlaSil
  8. Abi bana 100 lvl üstü bir tane çar gönderir misiniz




    Epostaadresim Selenaisa3@gmail.com

    YanıtlaSil
  9. Abi bi çar da bana verin nolur insta:trk_aydogan

    YanıtlaSil
  10. abi valla kendim için istemiyorum ya kız arkadaşıma söz verdim ama yapamadım ne olur abi benimle küserse 2hafta konuşmaz abi zaten evden çıkamıyorum ne olur abi ona ihtiyacım var sen varya kralsı büyük bi iyilik yapmış olursun... tel 05453890618 gmail oyunatesi0618@gmail.com insta _hsn_qs

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.