İnstagram Şifre Girmeden Sınırsız Beğeni Hilesi

Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere instagram beğeni hilesini göstereceğim. Kesinlikle hesabınız güvende olacaktır bundan emin olabilirsiniz.







Şimdi belirteyim diğer platform ve uygulamalarda beğeni hilesi yapabilmek için şifre girmeniz gerekiyordu ve böylece panelin sahibi, sitenin sahibi şifrenizi öğrenmiş oluyordu ve isterse hesabınızı çalabilir silebilirdi bu yüzden şifre opsiyonu olan siteleri kullanmamanızı tavsiye ederim. 

Sizlere vermiş olduğum bu platform da şifre veya kullanıcı adınızı felan girmenize gerek yoktur. Tek yapmanız gereken şey paylaştığınız resmin linkini kopyalayıp sizlere vermiş olduğum siteye yapıştırmaktır kolay ve basit  güvenilirdir.



 İlk önce resmimizin linkini kopyalıyoruz eğer mobilden giriyorsak linki resime tıklayıp sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp bağlantıyı kopyala seçeneğine tıklayıp linki kopyalayın site üzerinden ise alttan görselden gösterdiğim gibi kopyalayın


Not ;  Sitede belirttiği gibi sadece son fotoğrafınıza beğeni gider.

Linki kopyaladıktan sonra siteye girip linki yapıştırıp Beğeni gönder butonuna tıkladığınızda beğenileriniz otomatik olarak gelecektir ve sınırsızdır istediğiniz kadar yollayabilirsiniz.






Siteye gitmek için butonlara tıklayın ;



Site linki ;



Mobil Link ;

https://goo.gl/aQqsrM
İnstagram Şifre Girmeden Sınırsız Beğeni Hilesi Reviewed by Blog on Kasım 21, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.