Pirate Kings 4.3.0 MOD HİLELİ APK (Pirate Kings Para Hileli)


Pirate Kings 4.3.0 Apk, Pirate Kings 4.3.0 Hile Apk, Pirate Kings 4.3.0 Mod Apk, Pirate Kings 4.3.0 Para Hileli, Android Oyun indir

OYUN HAKKINDA
En muhteşem korsan oyunu Pirate Kings’de Facebook arkadaşlarına ve 7 denizden milyonlarca korsana katıl. Adanı inşaa et ve senin gibi kaliteli bir korsanın hak ettiği bir cennete çevir. Nakit kazanmak, korsan dostlarına saldırmak, altınlarını çalmak ve adanı korsan istilasına karşı korumak için çarkı çevir! Haydi durma korsan, macera oyunlarına hemen katıl.

Bir korsanın adalardan ve denizlerden daha çok sevdiği tek bir şey vardır; o da altın. O yüzden, oyun paraları kazanmak için çarkı çevir. Gerçek bir korsanın hiçbir zaman yeteri kadar parası yoktur! Gerçekten şanslıysan, bu savaş oyunlarında diğer korsanların adalarına saldırmanın ve unutulmuş hazinelerini ele geçirmenin keyfini çıkar. Eline yeteri kadar para geçtiğinde korsanlık macerana atıl ve daha fazla ada keşfet! Kaleler inşa et, heykeller dik, adanı süsle ve Gemini inşa et! Korsam dostum, senin adan bir oyun değil; orası senin krallığın. Facebook arkadaşların savaş becerilerine tanık olmak için online olarak seni bekliyor! Bu çok oyunculu online oyuna gir ve onlara katıl! Facebook arkadaşlarınla veya dünyanın dört bir yanından rastgele oyuncularla bir oyun oyna. Hemen şimdi, bu çok oyunculu oyunda onlara saldır.

Bilgilendirme
Dosya Boyutu: 88 MB
Hile Özellikleri: Para Hileli
Dosya Türü: .apk

Kurulum
APK dosyasını aşağıdan indirin.
APK dosyasını kurun Oyunu açın.

İndirme Linkleri - Download
Pirate Kings 4.3.0 MOD HİLELİ APK (Pirate Kings Para Hileli) Reviewed by Blog on Temmuz 26, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.