Doom Strike 1.7.27 MOD HİLELİ APK (Doom Strile Para Hileli)


Doom Strike 1.7.27 Apk, Doom Strike 1.7.27 Hile Apk, Doom Strike 1.7.27 Mod Apk, Doom Strike 1.7.27 Para Hileli, Android Oyun indir

OYUN HAKKINDA
Kim post-apokaliptik bir dünyada insan medeniyetini yeniden inşa edebilir? Nükleer felaket, insan uygarlığını yok etti. Nasıl bu kıyamet sonrası delilik yaşayabilir? Nasıl insan teknolojiler ve medeniyetin eksik parçaları bulacaksınız? Eğer teknolojiler geliştirmek veya nihai bir askeri gücün bir imparatorluk inşa etmek için büyük şehirler inşa edecek. Oyun klasik Civilization serisinin olduğu gibi altıgen çini bulunmaktadır. senin İmparatorluğu'nun genişletin ve düşmanları fethetmek. İhlal ve kendi toprakları almak. Strateji her zaman dikkate almak için ilk şeydir. Eğer hakim için kaos bir zalim dünya bekliyor.

Daha fazla fayans işgal ederek kenti genişletin. Uygarlık klasik oyun. dünya haritasında, işgal ve düşmanın topraklarını işgal ve kendi şehir genişletin. senin imparatorluk ve savaş düşmanları geliştirin. Doom Strike dünyanın her yerinden savaş oyuncuları olarak stratejiye nihai bir meydan okumadır. Medeniyet nükleer patlamanın tahrip olmuştur. medeniyet yeniden inşası için, Doom Strike her oyuncu kendi şehirleri de gelişecektir nasıl karar verecek araştırma teknolojileri ile daha güçlü büyümeye ihtiyacı var. böylece fizik, kimya, felsefe, siyaset ve: büyük bir oyun genişletmek için teknoloji ağaç vardır. Bu teknolojilerin geliştirilmesi odaklanmaktadır bir strateji hayatta kalma oyunu. Bilim ve teknoloji, hem verimlilik ve mücadele kapasitesi. İttifak bu post-apokaliptik bir dünyada en iyi güvenilmesidir. müttefikleri bulun ve onlarla birlikte ekip. İkinizden biri saldırı altında olduğunda birbirlerine yardımcı oluyorlar. Bu ittifak, bu kaos hayatta kalmak için zor değil. onunla büyümek ve gelecek yeni bir dünya yeni bir düzen ve medeniyet kurmak.

Bilgilendirme
Dosya Boyutu: 88 MB
Hile Özellikleri: Para Hileli
Dosya Türü: .apk

Kurulum
APK dosyasını aşağıdan indirin.
APK dosyasını kurun Oyunu açın.

İndirme Linkleri - Download
Doom Strike 1.7.27 MOD HİLELİ APK (Doom Strile Para Hileli) Reviewed by Blog on Temmuz 26, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.