Knight Online Okçu Rehberi #1 Okçu Kasma

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları yeni bir video serisinin detaylı yazısına öncelikle hepiniz hoş geldiniz diyorum.Bu yazımızda Knight Online Okçu Rehberini ele alacağız. Özellikle bana gelen yorumlarda sürekli okçu oynadığım için bu tarz bir rehber isteği olduğu için böyle bir seriye başladığımı bilmenizi isterim. Serinin ilk yazısında okçu oynamak isteyen arkadaşlar karakterlerini nasıl kasar buna değineceğiz. Dilerseniz yazımın detaylarına geçmeden önce konu ile ilgili hazırlamış olduğum videoyu hep beraber inceleyelim...

Knight Online Okçu Rehberi #1 Okçu Kasma : 


Videoyu izlediyseniz artık yazımızın detaylarına geçebiliriz. Level bazında ve en rahat kasabileceğiniz slotları ister parti ile birlikte ister tek başınıza kasabileceğiniz biçimde anlatmayaca çalışacağım arkadaşlar. 

1-10 Level Okçu Nerede Exp Kasmalı ? : 

Knight Online Okçu Rehberi #1 Okçu Kasma
Temelde oyuna ilk başladığımızda hepimiz Moradon haritasında Knight Online macerasına atılırız. Hal böyle olunca 1 level ile 10 level arasında bir okçu klasik worm slotlarında exp kasmaya başlamalı demeyeceğim size çünkü artık oyun içerisinde devir değişti ve yaratıkların bosslarında uniqe item düşürme drobu eklendi o yüzden Worm ve Bandicoot slotlarında ki bulunan bosslardan uniqe bow yada bıçak düşürerek işe başlamanızı şiddetle tavsiye ederim zira exp kasmanızı ciddi anlamda kolaylaştıracaktır. Düşürdüğünüz gibi kecoon gibi hayvanlarda hızlı bir şekilde 10 level olabilirsiniz...

10-20 Level Okçu Nerede Exp Kasmalı ? : 

Knight Online Folk Village
Knight Online Folk Village
Bahsettiğim uniqe bowlardan bir tane düşürdüğünüzde ilk durağınız Wild Bulcan ve Bulcan slotları olmalı burada düşürdüğünüz bow ile seri bir şekilde hayvanları keserek 20 level olabilirsiniz ayrıca bunun yanı sıra kasabileceğiniz alternatif slotlar olarak Gavolt, Kecon Warrior ve Kecon Captain slotlarını da tercih edebileceğinizi unutmamalısınız. 
20-40 Level Okçu Nerede Exp Kasmalı ? : 
Burada level aralığını biraz daha yüksek tuttum artık 20 leveldan sonra Moradon haritasından çıkmalı ve Folk haritasında hızlı kasabileceğiniz moblara yönelmelisiniz. 25 leveldan sonra Folk Village'de açılacak olan görevler sizi rahatlıkla 40 level'a kadar taşıyacaktır. Burada önemli olan tek bir detay var görev npcleri 3 adet olmakla birlikte sıralı bir şekilde görevler gelmektedir önden görevlerin kaç levelda açıldığını bilmenizde fayda olacaktır. 

40-50 Level Okçu Nerede Exp Kasmalı ? : 

Folk Village'de 40 level olduktan sonra artık El Morad Castle/Luferson Castle haritalarından (hangi ırksanız) geçiş yapmalısınız ve burada başlangıç görevleri ile rahat bir şekilde 50 level olabileceğinizi unutmamalısınız. Ayrıca görevlerden gelecek +5 Chitinlerinizi ister giyebilir ki bunu tavsiye etmem isterseniz de diğer oyunculara satarak pot, rpr gibi exp kasarken ihtiyaç duyacağınız şeyleri de rahat bir şekilde karşılayabilirsiniz. 

50-60 Level Okçu Nerede Exp Kasmalı? : 

Artık hızlı bir şekilde kasmanız çok mümkün zira pek çok görev milyonlarca exp vermeye başlayacak. Burada önemli bir yol ayrımına girebilirsiniz. İster yolun bundan sonra ki kısmına görevleri yaparak devam edersiniz. İsterseniz de yolun bundan sonra kısmını 77 levela kadar elle farklı slotlarda kasarak devam edebilir ve 77 leveldan sonra tüm görevleri yaparak hızlı bir şekilde 80 level olabilirsiniz şimdi biz bu iki farklı yolu inceleyerek karakterinizi nasıl kasabileceğinizi anlatalım. 

60-80 Level Okçu Nerede Exp Kasmalı ? : 
Knight Online Paramun
Knight Online Paramun
1. Yol : Az önce de yukarıda bahsettiğim gibi eğer görevleri yaparak devam etmek istiyorsanız görevler burada sizi çok rahat 70 levela taşıyor. Ancak burada biraz tıkanmanız mümkün zira sırada ki açılması gereken görevler için level atlamanız gerekebilir ve level atlamanız için de exp kasmanız gerekebilir. Hal böyle olunca görevleri yaparak kasmak biraz yolun ortalarında sizi tıkayabilir. Bunu bilmenizde fayda var ancak yeni açılan Chat görevleri dediğimiz seri görevlerini tamamlayarak da bu sorunu rahat bir şekilde ortadan kaldırmanız elbette mümkün. Ancak 77 level olduktan sonra yapacağınız görevler pek kalmayacağı için ve olanlar da çok zor görevler olduğu için 77 leveldan sonra Ancient/Ape/Grell/Uruk Tron/Uruk Blade/Uruk Hai gibi slotlarda exp kasarak 80 level olabilirsiniz.
2. Yol : Benim her zaman tercih ettiğim bir yoldur diyerek başlamak istiyorum. 60 level olduktan sonra hızlı bir şekilde exp kasabileceğimiz slot aramalı ve bir an önce karakterimizi buralarda exp kasmaya bırakmalıyız. Alternatif okçu oynarken pek çok exp kasabileceğiniz slot bulunmakta gelin bunlara bakalım : Ancient/Ape/Grell/Uruk Tron/Uruk Blade/Uruk Hai gibi slotlarda exp ve Monster Stone kasarak hızlı bir şekilde exp kasabilir ve bir an önce karakterinizi 77 levela taşıyabilirsiniz. Karakteriniz 77 level olduktan sonra ise görevleri baştan başlayarak yapabilir ve anında 80 level olabilirsiniz. 

80-83 Level Okçu Nerede Exp Kasmalı ? : 

Artık işin en zor kısmına geldik kiminin 1 ay sürer kiminin 2 hafta sürer dediği bu nokta da exp kasmak bir hayli zorlaşmış durumda olacak diyebiliriz. Buradan sonra alternatif kasabileceğiniz her slotta exp kasmaya başlayabilirsiniz. Özellikle elle kasmayı planlıyorsanız Titan/Balog/Paramun gibi yüksek exp veren slotları tercih edebilir eğer Genie bırakarak kasmayı planlıyorsanız yukarda da belirttiğim slotlarda : Ancient/Ape/Grell/Uruk Tron/Uruk Blade/Uruk Hai gibi slotlarda exp kasmaya başlayabilirsiniz...

DAHA FAZLA ''Knight Online Rehber'' Yazılarım İçin TIKLA !!! 
DAHA FAZLA ''YouTube'' Yazılarım İçin TIKLA !!! 



Knight Online Okçu Rehberi #1 Okçu Kasma Reviewed by Blog on Mart 29, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.