Knight Online Farm 30 DK Gagoil

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün yine sevdiğiniz video serilerimizden bir tanesi olan Knight Online Farm video serisinin detaylı yazısı ile karşınızdayım arkadaşlar. Bu gün Knight Online Farm 30 DK Gagoil konusunu işleyeceğiz. Bence yazının başında sizlere şöyle bir tüyo vermek istiyorum arkadaşlar Knight Online'da en iyi farm slotları arasında yer alabilecek bu slotu mutlaka bir gün vakit ayırıp denemenizi tavsiye ederim. Dilerseniz önce hep birlikte konu ile alakalı çekmiş olduğum farm videosunu inceleyelim ardından videonun detaylarına geçelim.

Knight Online Farm 30 DK Gagoil : 


Knight Online Farm 30 DK Gagoil  : Şimdi beyler bayanlar slot hakkında isterseniz bize kazandırdıklarından şöyle tek tek sıralayarak sizlere bahsedeyim ardından RPR ve POT hesabı yapalım... 
- 5,6 k nakit para 
- Görev İtemi 
- Blessed Elemental Scroll
- Mirage Dagger 
- Çöp Item slot gerçekten de oldukça kaliteli farm yapmanızı sağlayacak droplar atmakta şöyle de bir bilgiyi vermemde fayda olacağını düşünüyorum bazen 2 3 tur eliniz boş ya da umduğunuzu alamayarak Town dönebilirsiniz üzülmeyin maksimum 3 4 turda bir slot patlıyor ve deli gibi bes ve md atmaya başlıyor peş peşe. Beklemenizde fayda olacağı kanaatindeyim. 

Gagoil Farm Masrafları : 

Evet arkadaşlar her farm slotunda olduğu gibi bu slotta da bir takım masraflarınız olacak eğer benim gibi okçuysanız baba baştan şunu söyleyeyim dehşet pot mana ve Repair yiyen bir slot. Ama tabi bu durum karakterden karaktere göre değişecektir. Özellike sağlam bir battle priest eminim bu slottan daha faydalı sonuç alacaktır diye düşünüyorum. Evet arkadaşlar bu gün ki farm video ve detaylı yazının sonuna geldik umarım bu tarz rehberler hoşunuza gidiyor ve işinize yarıyordur. 

Daha Fazla Knight Online Rehber Yazılarım İçin Tıkla !!! 
Daha Fazla Yotube Yazılarım İçin Tıkla !!! 

Videodan Bir Kaç Görsel :

Knight Online Farm 30 DK Gagoil
Knight Online Farm 30 DK Gagoil 
Knight Online Farm 30 DK Gagoil
Knight Online Farm 30 DK Gagoil 

Knight Online Farm 30 DK Gagoil Reviewed by Blog on Ocak 04, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.