Knight Online Olympia'ya Krowaz Gelirse Ne Olur? (Teori)

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları bu gün yine oyuncuların aklını kurcalayan bir soruyu detaylı bir şekilde incelemeye çalışıcağız hep birlikte. Sizler için bu konuyu enine boyuna düşünüp küçük küçük notlar alıyorum 2 gündür alt başlıklar altında geldiğinde Server da olabilecek bütün değişiklikleri anlatacağım.

1- Olympia Pazar Alanı Genişler : 

Knight Online Pazar
Knight Online Pazar
Evet yanlış duymadınız arkadaşlar pazar alanında çok ciddi bir genişleme yaşanacak. Gerek Krowaz Silah ve zırhlar olsun, gerekse bu eşyaları üretebilmek için lazım olan materyaller olsun, günümüzde pek de yeni sayılmasa da uniqe silah kırdıma işinden ötürü ucuz uniqe silahlar pazarı da server içinde oldukça hızlanacak ve bu eşyaların fiyatları başlangıçta her serverda olduğu gibi yükselecek. Stok yapanlara çok kötü bir duyurum var işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Zira bildiğiniz gibi her serverda krowaz belli tarihlerde açılmakta ancak Krowaz Olympia'ya şuan gelse bile oyuncular içinde inanılmaz derece de bu eşyalardan bulunmakta. Ben ki stok yapmıyorken bile sadece kırdıklarım ve iyi kötü bosslardan çıkan kötü uniqe silahlar 1 kasadan fazla pazar karakterimde beklemekte. Yani 7 8 kasa stok yapıp 3 5 gb para gömerek köşe olma hayallerinizi başka bahara ertelerseniz sizin için çok iyi olacak çünkü. Kırdığınızda toplayacaklarınız emin olun topladığınıza değmeyecek derece de ucuz olacak çünkü stok yapan kişi sayısı oldukça fazla ve serverda inanılmaz derece de bu eşyaların bolluğu bulunmakta.

Knight Online Fragment
Knight Online Fragment
2- Fragment ve Gem Piyasası Düşecek : 

Elbette ikinci olayımız bu az önce yukarıda neden stok yapanları kötü etkileyecek demiştim işte bu yüzden. Şuan server içerisine fragment girişi yalnızca CZ'de yapılan farmdan girmekte hal böyle olunca fragment fiyatları dehşet pahalı olmakta. Ancak kırılacak uniqe silahlar deli gibi fragment ve materyal atacağından ötürü geldiği hafta içerisinde servera deli gibi fragment girecek ve buda pazar fiyatlarını düşüş yönünde etkilecek. Yine stokçu ve köşe olma hayalinde ki arkadaşları üzdüm ama yaşanacak acı gerçek bu :)

3- Oyuncu Sayısı Ciddi Anlamda Düşecek : 

Krowaz oyun dengesini ciddi derecede sarsan bir zırh Olympia'ya uzun bir aradan sonra geri dönen oyuncuları da üzecek zira Olympia uzun aradan sonra dönen oyuncu ile dolu. Adaptasyon sağlayamayan ve Krowaz gelmeyecek sözüne güvenerek burada yatırım yapan pek çok oyuncu hayal kırıklığına uğrayıp oyunu bırakacak 'En başta ben bırakacağım'... Özellikle şuan ki PK ve oyuncu durumu ciddi manada güzel rakamlarda iken gelmeyeceği sık sık GM ekibi tarafından canlı yayınlara söz konusu olmakta en azından uzunca bir müddet gelmeyeceği konusunda GM ekibi de bizimle hemfikir durumda. Ancak yapımcı firmanın vereceği bir karar bütün dengeleri değiştirebilir diye de eklemek isterim sizlere...

4- Chitin ve Shell Piyasası Ölü Pozisyona Geçecek : 

Özellikle Shell piyasası tamamen ölecek diyebilirim sizlere en azından bir müddet ayakta kalsa da bu süre zarfı en fazla 1 bilemedin 2 ay gibi bir süre olacaktır. Ancak serverda Ardream olduğu için Chitin kullananlar biraz daha şanslı bu konuda ancak böyle bir konuda +9 ve +8 shell kullanıcıları ciddi manada bu olaydan etkilenebilir. Zira serverda Ronark Land Base bulunmamakta Krowaz giymek yerine de Shell tercih edilecek bir zırh değil maalesef ancak belki bu teorim yanlış çıkabilir diye düşünmüyor da değilim zira Krowaz geldiği gibi herkes de alıp kullanabilir mi işin bu kısmı muamma ancak Krowazın peşine er yada geç Chitin ve Shell piyasası ciddi manada olumsuz etkilenecek.
Knight Online Chitin ve Shell
Knight Online Chitin ve Shell

5- PK'da Dengeler Ciddi Anlamda Değişecek : 

Özellikle geldiği andan itibaren setini tamamlayan oyuncular diğer oyunculara karşı ciddi anlamda ezici bir üstünlük sahibi olacak çünkü Krowaz zırhları defans ve verdiği bonuslar bakımından diğer zırhlara karşı muazzam bir konumda hal böyle olunca krowaz setini tamamlayan her oyuncu pk alanında diğer oyunculara karşı ezici bir üstünlük sahibi olacak ve pk alanındaki dengeler ciddi anlamda değişecek.

6- Koxp Kullanımı Artacak : 

Knight Online Koxp
Knight Online Koxp
Şuan bile yüzsüz yüzsüz Olympia'da fragment yaratıklarını dağ tepelerinde nehir diplerinde buglayıp çatır çatır para kasan karaktersiz insanları görmekteyiz. Krowazın gelmesi ile birlikte bu arkadaşların ağzından akacak salyaları düşünebiliyor musunuz? Elbette koxp kullanımı artacak krowaz piyasası büyük bir pasta olarak düşünürsek bütün herkes bu pastadan 1 dilim almak isteyecek kimi pazar yaparak kimi krowaz girerek ancak pastanın her zaman en büyük dilimini acı bir şekilde diğer serverlarda da gördük ki koxperlar tarafından yenmekte.

7- Son Olarak : 

Şimdi bana amma düzmüşsün ulan diyen arkadaşlar elbette çıkacaktır. Ben bu oyunu oynadığım yılı unutalı çok oldu şunu unutmam ben Sinan İmam sizin tanıdığımız Asosyal Coder benim bu oyuna başlayışım Manes oldu MercedesiniSatanAsas ile bu maceram başladı bu maceranın en başından bu yana bir sürü server gördüm krowaz gelişine ve koxp ile odaların nasıl tutulduğuna tanıklık ettim. Diyeceğim şudur ki krowaz gelecekse bile ya koxp tamamen engellenmeli ya da krowazın beraberinde getireceği her sorun ciddi anlamda düşünülüp önceden engellenmeli diye düşünüyorum. Böyle iyi be ilişilmesin güzel bir ortam güzel bir alan oldu oyuncular için sürekli merak edilen bir konuya parmak basmak istedim. Belki bir gün krowaz gelir dönüp dönüp bu yazıya bakarsınız. Belki söylediklerimin hiç biri tutmaz belki hepsi tutar bildiğim tek şey gördüğüm tüm serverlarda edindiğim tecrübeleri baz alarak böyle bir yazı yazmaktır... Sizin de bu tarz teorileriniz varsa yorum yazın hep beraber güzel bir geleceğe dair yazı olmuş olsun...
Knight Online Olympia'ya Krowaz Gelirse Ne Olur? (Teori) Reviewed by Blog on Aralık 02, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.