Knight Online Exp Kasma Rehberi #2 Seri Görevleri

Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün yine Knight Online oynayan arkadaşlarımızın epey işine yarayacak EXP kasmanızı kolaylaştıracak bir video ve detaylı yazısı ile karşınızdayım. Lafı uzatmadan hemen detaylara geçeceğim fakat dilerseniz önce konu ile alakalı videoya bir göz atalım...

Knight Online Exp Kasma Rehberi #2 Seri Görevleri : 


Knight Online Seri Görevi Nedir : 

Bildiğiniz gibi arkadaşlar eskiden böyle görevin serisi falan olmazdı yapardık ve biterdi. Yani demek istediğim yok efendim o NPC'ye git şu yaratıktan bu kadar kes şeklinde görevlerimiz malesef yoktu yani seri görevleri o kadar da eski sayılmaz demek istiyorum. Seri görevleri bir NPC'den belirli bir levelda başlayan ve sizin EXP kasmanızı oldukça kolaylaştıran görevlerin tümüne verebileceğimiz ortak bir isim olabilir. Eğer sizler de karakter satın almak yerine ben kendi karakterimi kendim kasarım diyenlerdenseniz mutlaka bu görevleri es vermeden zamanında yapmanızı tavsiye ederim çünkü gerçekten işinizi çok kolaylaştıracak. 

Knight Online Seri Görevleri Nasıl Yapılır ? : 

Aslında seri görevleri gerçekten oldukça basit arkadaşlar yalnız hani bir deyim vardır ya ipin ucunu buldun mu gerisi çorap söküğü gibi gelir diye seri görevleri hangi NPC'den başlıyor bunu bildiğiniz taktirde gerçekten işiniz oldukça kolaylaşacaktır. Yukarıda ki videoyu eğer hala izlemediyseniz videoda sizler için 2 seri görevini başından sonuna kadar anlatmaya çalıştım sizler de o iki görevi yapabilirsiniz ayrıca site ve youtube kanalımı takipte kalarak paylaşacağım Knight Online Seri Görevleri video serisine yenilerini keşfettikçe sizler için paylaşmaya çalışacağım. Kalan görevleri de kanaldan ve internet sitemizden takip ederek tespit edebilir ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Evet arkadaşlar yine güzel bir video ve yazımızın sonuna geldik umarım işinize yarar bir çalışma olmuştur. Videoya gelen yorumlara baktığımda gerçekten de pek çok arkadaşımızın işine yaramış bu sevindirici ve beni motive edici bir haber Knight Online'da bütün bildiklerimizi herkese aktarana kadar durmak yok arkadaşlar :) 

Daha Fazla Knight Online Rehber Yazılarım İçin Tıkla !!!
Daha Fazla YouTube Yazılarım İçin Tıkla !!! 

Video'dan bir kaç kare : 
Knight Online Exp Kasma Rehberi #2 Seri Görevleri
Knight Online Exp Kasma Rehberi #2 Seri Görevleri

Knight Online Exp Kasma Rehberi #2 Seri Görevleri
Knight Online Exp Kasma Rehberi #2 Seri Görevleri
Knight Online Exp Kasma Rehberi #2 Seri Görevleri Reviewed by Blog on Kasım 30, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.