Yarının Battefieldı !!!

Yarının  Battefieldı !!!

Battlefield 1 dün akşam bilgilendirildi ve oldukça reiting topladı. Peki Battlefield serisi bugünlere kadar nasıl geldi? Serinin grafiksel gelişimini bilgisi bu yazımızda!
 Battefield 1
 Battefield 1
Battlefield 1’in Türkçe dil desteği ile gelecek olması ve Osmanlı İmparatorluğu’nun başkonusu olacağı Türk oyuncuları sevindirdi. Electronic Arts ve DICE tarafından bizlere aktarılan videoda yüz binlerce kişi tarafından saatler içerisinde izledi.

Call of Duty: Infinite Warfare duyurusu üstüne gelen Battlefield 1 herkesi n dikkkatini çekti. Xbox sahiplerinin daha erken erişebileceği Battlefield 1, 1. Dünya Savaşı teması ile dikkat çekiyor.

Bu yıl Türk oyuncuların Call of Duty serisinden ziyada Battlefield’a yönelmesi düşüncelerin başında. Yıllardır her oyundan beklediğimiz Türkçe dil desteğinin yanı sıra Osmanlı askerlerini de Battlefield 1’de görebileceğiz.,

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYINIZ!!

BAĞIŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!! Bağış yap !!

Arkadaşlar farkettiğiniz gibi bu aralar fazla point blank yazısı yükleyemiyorum yani bi nevi yorgunluk ayrı zamanda oyun haberleri derken zamanım bitiyor ister istemez bu nun için herkezde özür dilerim en kısa zamanda bu hatalarımı telafi edicem sizleri seviyırum yorumlarınızı bekliyorum :) :)
Yarının Battefieldı !!! Reviewed by Blog on Mayıs 07, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.