Battlefield 1 için Bedava DLC Sürprizi!

Battlefield 1 için Bedava DLC Sürprizi!

Electronic Arts, yakında piyasaya sunacak olduğu Battlefield 1 için ücretsiz DLC'ler sunacak. Peki, bu bedava DLC'lerden nasıl fayda alabileceğiniz? İşte ayrıntıları!!

Battlefield 1
Battlefield 1
Battlefield 1, hem Osmanlı Devleti'nin de dahil olduğu 1. Dünya Savaşı dönemi olarak, hem de Türkçe dil gelmesi ile birlikte özellikle Türk oyuncuların dikkatini çekmeyi  başarrmıştır.

Tüm bunların yanı sıra iyice gelecek temalı ve modern savaşlar gibi dönemleri konu alan yapımlardan sıkılan FPS oyuncuları için de, daha önce konu almadıkları bir döneme gittiler.

Böylelikle Battlefield, Call of Duty ya da Medal of Honor gibi oyunlarda yaşanmayan bir çağa giriş yaptıktan daha sonra tüm dünyadaki oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı.

Etkileyici bir görsellik ve fragman ile karşımıza çıkan Battlefield 1 için EA daha önemli bir karar aldı.Bu karara göre; Battlefield 1 için gelecek olan resmi ön sipariş DLC'leri, bir süre sonra bedava olacak.

Tabii özel Season Pass gibi içeriklere sahip paralı DLC'lerin de oyun için yer alması bekleniyor fakat Battlefield 1 oynandığı sürece zaman zaman oyun için bedava DLC'ler yer alacak.

Yeni nesile etkili bir şekilde giriş yapan EA, hem Dragon Age: Inquisition gibi yılın oyununu yapmış, hem de Need for Speed gibi oyunların karizmasını kısmen de olsa kurtarmıştı.

Tabii Titanfall'un tüm DLC'lerini bedava sunmakla beraber, Need for Speed için de bedava DLC'leri oyuncuların önüne serilmiştir.

Bunun yanı sıra Battlefield 4 ve Battlefield: Hardline için de zaman zaman ücretsiz DLC sunmaya devam ediyor. Firma, böylelikle birçok oyuncunun dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

DAHA FAZLA Oyun Haberi İÇİN TIKLAYINIZ !!!

LÜTFEN BAĞIŞ YAPMAYIDA UNUTMAYALIM !! Bağış Yap 
Battlefield 1 için Bedava DLC Sürprizi! Reviewed by Blog on Mayıs 09, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.