NVIDIA 368.22 Yazılım Güncellemesi Yayınlandı !!!

NVIDIA 368.22 Yazılım Güncellemesi Yayınlandı !!! 

NVIDIA kullanıcılarına üst seviyede oyun deneyimi sunma çalışmalarında. Yayınlanan son yazılım, Overwatch, Total War: Warhammer, War Thunder ve World Of Tanks kullanıcılarını içeriyor.

NVIDIA 368.22 Yazılım Güncellemesi
NVIDIA 368.22 Yazılım Güncellemesi 
Overwatch'un satışa çıkacak olmasıyla birlikte grafik kartı üreticileri de kullanıcıların üst seviye oyun deneyimi sunmak için çalışmalara başladı. NVIDIA tarafından yayınlanan Game Ready (368.22)  yazılım güncellemesi ile oyundaki en iyi görüntü kalitesi oyun severlerin beğenisine sunulacak.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte oyunlardaki grafik performanı da bir hayli yüksek kalitede. Satışa çıkarılan her oyun kullandığımız konsol veya bilgisayarların grafik arayüz sınırlarını sonuna kadar devam edecek.

Overwatch
Overwatch
Bu günlerde duyurulan üst seviyede ekran kartlarından hemen hemen her biri her oyunu ultra seçeneklerde oynatabilecek seviyede fakat bu bazen yetersiz olabiliyor. NVIDIA kanadından yayınlanan yeni yazılım ile oyunlardaki optimizasyon üst seviyeye çıkarılmış durumda. Yayınlanan yazılım Overwatch, Total War:Warhammer, War Thunder ve World of Tanks'ı içeriyor.

Oyun esnasında yüksek FPS, üst düzey modelleme ve 4K SS almak istiyorsanız eğer sistem güncelleştirmelerini sürekli olarak en üst seviyede tutmanız gerekiyor. NVIDIA GeForce GTX ekran kartları için yayınlanan Overwatch Game Ready güncelleştirmesi ile oyunları üst seviye çözünürlük ile akıcı bir şekilde oynayabileceksiniz. Yayınlanan yazalım NVIDIA Overwatch Game Ready sitesinden ulaşabilirsiniz.

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYINIZ!!

Bağış Yapmak İÇİN TIKLAYINIZ !!!

NVIDIA 368.22 Yazılım Güncellemesi Yayınlandı !!! Reviewed by Blog on Mayıs 24, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.