Modern Warfare Trilogy Eski Nesile Dönüyor!!

Modern Warfare Trilogy Eski Nesile Dönüyor!!

CoD'nin efsaneleşmiş serisi Modern Warfare'ın önceki çağ konsollar için çıkarılacağı bildirildi. İşte oyunun çıkış tarihi ve diğer ayrıntılar!

Modern Warfare
Modern Warfare
Oyun dünyasında efsaneleşmiş seriler içinde  yer alan CoD: Modern Warfare, Modern Warfare, Modern Warfare 2 ve Modern Warfare 3'ü kapsayan yeni Trilogy versiyonu ile XBOX 360 ve PlayStation 3 için çıkmaya hazırlanıyor.

Oyun yapımcısı birçok firmanın HD Edition, Trilogy v.b versiyonları büyük yapımlar için gün yüzüne çıkarmaları alışık olduğumuz bir durum. Beklentilerin aksine, çıkarılacak olan yeni oyun XBOX One ve PlayStation 4 için gelemeyecek. Bu bilgi yeni çağ konsol sahibi olup Modern Warfare serisini oynamak isteyen oyuncuların pek hoşuna gitmeyebilir.

Modern Warfare
Modern Warfare

Oyunun Fiyatı ve Çıkış Tarihi


Şu an için yanlızca bir söylentiden ibaret olan CoD: Modern Warfare Trilogy, 29.99 $ fiyatı ile BestBuy tarafından piyasaya sunuldu. Ücret etiketi belli olan oyunun çıkış tarihi ise 17 Mayıs.

Activision tarafından gelecek hafta aralarında BestBuy'ın piyasaya sunacağı CoD: Modern Warfare Trilogy için özel bir açıklama yapılmasa da, oyun için açılmış olan ilan hala aktif durumda.

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Bağış Yapmak İÇİN TIKLAYINIZ !!!

Modern Warfare Trilogy Eski Nesile Dönüyor!! Reviewed by Blog on Mayıs 15, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.