Call Of Duty: Infinite Warfare İki Milyony Gördü!

Call Of Duty: Infinite Warfare İki Milyony Gördü!

Call of Duty, tarihindeki en başarısız dönemlerine mi yaklaşıyor, yoksa gündemde tutmak için farklı bir yol mu tercih ediyor? İzletinin dislike sayıları aldı başını gidiyor!!

Call Of Duty: Infinite Warfare
Call Of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty, kuşkusuz oyun sektörünün en gözde serilerinden birisi. Ancak son oyunu o kadar iyi olacak mı ya da Call Of Duty serisindeki başarıyı devam ettirebilecek mi orası riskli.

2 MİLYON OLDU !!


Bildiğimiz gibi, iki üç hafta önce Call Of Duty: Infinite Warfare oyununun YouTube’daki izletisinin 1 milyon dislike aldığının haberini yapmıştık. Ancak oyunun aldığı nefret yorumları ve dedikoduları bitmek bilmiyor. Fragmanın dislike sayısı iki milyona ulaştı.

YOUTUBE dislike sayısı
YOUTUBE dislike sayısı

Gerçek başarısızlık mı, yoksa viral mi?              


Mesela Rebacca Black, Friday şarkısıyla birçok kişiden kötü yorum almıştı fakat bu durum onu uzun süre gündemde tuttu ve daha sonra başarılara imza attı. Oyun sektöründe de aynısı olur mu bilinmez fakat Call Of Duty: Infinite Warfare’in çok iyi bir viral yönetimi olduğu gözler önünde.

Yakında ikinci olur!!!


YouTube’da en çok dislike alan videolar listesinde Justin Bieber’ın Baby klibi ilk sırada yer alıyor. Hemen sonrasında ise Rebecca Black’in Friday klibi geliyor. Call Of Duty: Infınite Warfare izletisi ilk sırayı alabilir mi bilinmez fakat bu gidişle ikinci sıraya geçeceği garanti, zira ikinci sırada olan Friday klibi 2,07 milyon dislike almıştı.

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYINIZ !!!

Bağış Yapmak İÇİN TIKLAYINIZ!!


Call Of Duty: Infinite Warfare İki Milyony Gördü! Reviewed by Blog on Mayıs 14, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.