Battlefield Remaster Gelir mi??

Battlefield Remaster Gelir mi??

Günümüzde star olan ve nakit (PARA)  kaynağı olarak firmaların vazgeçilmezi olan remaster yapıtlar içeriğide Battlefield serisini görmemiz mümkün müdür acaba?
Battlefield 1
Battlefield 1
Son birkaç sene öncesine baktığımız zaman, özellikle yeni çağ konsolların çıkması ile birlikte, geçmiş dönemdeki popüler olan yapıtların remaster sürümleri yani güncellenmiş sürümleri kendisini göstermeye başladı.

Özellikle Sony firması ile boy göstermeye başlayan yenilenmiş sürümler ile diğer firmalarda ekmek yemeye devam ederken; geçtiğimi haftalar içerisinde tanıtılan CoD: Infinite Warfare ile birlikte piyasaya sunulacak olan CoD: Modern Warfare Remaster karşımıza çıkmıştı.

Battlefield 1
Battlefield 1

Battlefield 2 Remaster neden olmasınki?


Activision takımının bu tekniğine karşılık olarak Electronic Arts firmasından da bu tür bir proje olup olmayacağı merak söz konusu olmuştu. Bu çeşit soruların ardından bugün yapılan bir basın bilgilendirmesi ile Electronic Arts cephesinden cevap geldi.

ibtimes sitesine misafir olan Patrick Soderlund, şu ana kadar bu konu ile ilgili hiç bir zaman hayır demediklerini belirterek; şimdilik bu çeşit bir çalışma içerisinde olmadıklarını açıkladı.

Şu an için Battlefield 1 için odaklandıklarını söyleyen ünlü isim, bizlerin yani oyuncuların isteği doğrusunda yenilenmiş bir Battlefield gelmemesi için de bir sorun olmadığının altını   kara kalemle çizdi.

Fakat, Battlefield serisi her daim multiplayer  yanı ile ön plana çıktı. Bu yönden de star olan mapları serinin diğer yapıtlarında da gördük. O halde yenilenmiş bir Battlefield'a ihtiyaç var mı?

::: Sizce, herhangi bir Battlefield Remaster  gelmeli midir?

DAHA FAZLA Oyun Haberleri İÇİN TIKLAYINIZ !!

Bağış Yapmak İÇİN TIKLAYINIZ !!
Battlefield Remaster Gelir mi?? Reviewed by Blog on Mayıs 19, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.