Steam'da Tüm Oyunları Sanal Gerçeklik Modunda Oynayabileceksiniz !

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün pek çok oyuncunun ortak platformu olan Steam'da yapılan daha doğrusu geliştirilen önemli bir olayı sizlerle paylaşmak için böyle bir yazı hazırlıyorum eminim pek çok Asosyal Oyuncu'nun işine gelecek bir olay olacak bu.

     Oyuncuların en popüler oyun platformlarından bir tanesi olarak ismini yazdırmış Steam'da sanal gerçeklik desteğine sahip oyunlar için SteamVR isminde ki alt kategori geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Ancak bu duyurunun üzerinden pek geçmeden şirket ikinci büyük bombayı patlattı ve Steam üzerinde ki bütün oyunları sanal gerçeklik modunda oynamanıza olanak sağlayacak yeni bir sistem üzerinde çalıştıklarını belirtti. 

     SteamVR Masaüstü Sinema Modu (SteamVR Desktop Theater Mode) adı verilen yeni özellik ile oyunların sanal gerçeklik desteği olsun ya da olmasın bu mod sayesinde bütün oyunları sanal gerçeklik modunda oynayabileceksiniz. Tabi ki şöyle bir gerçekte olduğunu sizlere söylememiz de fayda var. Sadece bu özelliği Steam üzerinden satın aldığınız oyunlarda kullanabileceksiniz, bahsettiğimiz özellik Steam ile entegre edilerek çalışmakta.
SteamVR
SteamVR
     Valve yeni özelliğin şu an erken aşamada olduğunu ve beta testinde olduğu duyurusunu yapmıştı. Ancak özelliğin tam olarak ne zaman devreye alınacağı konusunda kesin bir bilgi verilmediği de dikkatlerden kaçmadı. Önümüzde ki hafta düzenlenecek olan Game Developers Conference'ta Steam'in yeni sanal gerçeklik modu ile alakalı ilgili bir gösterim yapması da bekleniyor. Önümüzde ki yıllarda oyun yapımcılarının daha fazla sanal gerçeklik modunu destekleyen oyunlar çıkaracağını da düşünmekteyiz. Ayrıca Steam'ın gelecekte yaşanacak gelişmelere karşı böyle erken ve yerinde hamleler atması da şirketi pek çok oyun firmasından ayırmaya yetmekte.

     DAHA FAZLA STEAM HABERLERİ İÇİN TIKLA !!! 

     DAHA FAZLA OYUN GELİŞMELERİ İÇİN TIKLA !!! 

     DAHA FAZLA OYUN HABERLERİ İÇİN TIKLA !!! 
Steam'da Tüm Oyunları Sanal Gerçeklik Modunda Oynayabileceksiniz ! Reviewed by Blog on Mart 16, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.