Medieval Engineers Oyuncularına Nasıl Bir Deneyim Sunmakta ?

Space engineers'in yapımcıları tarafından yapılan Medieval engineers orta çağda geçen bir aksiyon,macera,hayatta kalma ve çoklu oyunculu bir rol yapma oyunudur.Kendinize kaleler mancınıklar ve aklınıza gelen neredeyse her şeyi inşa edebildiğiniz Medieval engineers size mükemmel bir deneyim yaşatıyor. Yolda denk geldiğiniz rastgele bir oyuncudan yardım istediğinizde genelde sonucu öldürülmek olsa bile yardımsever oyuncularda yok değil.
Oyunun indirimsiz fiyatı : 31 TL

Mükemmel dostluklarda kurabileceğiniz bu oyuna yerleştirilmiş çok güzel bir krallık sistemi var. İsterseniz isyanlar çıkarıp krallığı sarsabildiğiniz isterseniz normal sivil bir şekilde oynayabildiğiniz istersenizde insanlardan haraç kesen bir haydut olabildiğiniz bu oyun sizi maceradan maceraya sürüklerken hissettirmeyecek bile. Yoldan geçen insanları bağlayıp kafeslere koyabilir zamanla onlarla bile sıkı dostluklar edinebilirsiniz.Çoğunlukla oyuncuları mutlu eden Medieval engineers Türkler tarafından da çok fazla ilgi duyulan bir oyun.Öyle ki oyuna girip "Selam Türkler burada mı ?" yazmanız bile büyük ve sıkı bir dostluğun başlangıç temellerini atacaktır. Kolaylıkla bir takıma girebilir ve kendinize oyunu anlatacak bir arkadaş edinebilirsiniz.

Kısa süreli tecrübelerim sayesinde az çok bir şeyler öğrendiğimi ve birkaç dost edindiğimi söylemeden edemeyeceğim. Kısa sürede oyunun kendi içine çekmesi oyunda aldığınız zevki arttırıyor, ayrıca bu özelliğinden dolayı hiçbir şekilde yabancılık çekmiyor ve sanki günlerdir oynuyormuş hissine kapılabiliyorsunuz.


en iyi dileklerimle Rallba.
Medieval Engineers Oyuncularına Nasıl Bir Deneyim Sunmakta ? Reviewed by Blog on Ocak 23, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.