Knıght Online Exp Arttırma Rehberi

     Herkese merhabalar çok değerli Asosyal Coder blogu okuyucuları. Bu gün bu işe ilk başladığım ve videosunda sesin kötü olması gibi bir takım aksaklıkları yaşadığımız bir konuyu geniş bir şekilde ele almak için hazırladığım bu yazıyı sizlere sunmak istedim. Umarım işinize yarayacaktır. Ses biraz yetersiz olsa da izlemek isteyen arkadaşlarım için video Knıght Online Exp Arttırma Yöntemleri :

     Knıght Online Exp Neden Arttırılmalı ? : 

     Knıght Online'da 83 level kasmak isteyen oyuncular şunu fark edecek ki oyunda 75 level üzeri olduktan sonra exp kasmak bir hayli zor hal almakta fakat 80 olduktan sonra exp kasmak ölüm gelebilmektedir. Hal böyle olunca yaratık öldürdüğünüzde alacağınız Exp'in daha fazla gelmesi de sizin daha hızlı level atlamanıza oldukça yardımcı olacak bir davranız olacaktır. Para ile veya parasız vereceğim bu yöntemler ile bir yaratıktan alacağınız Exp'i arttırarak daha hızlı kasılabilir ve daha hızlı level atlayabilirsiniz. 

     EXP Premium Çekebilirsiniz : 

Exp Premium
Exp Premium
     Elbette Exp arttırmanın en zahmetsiz ve kolay yolu Exp Premium çekmek olacaktır. Fakat oldukça maliyetli olacak bu iş için de bir miktar bütçe ayırmanız gerekmekte 70-80 TL kadar bir meblağ olabilir. Fakat 1-80 level arasında olan karakterler için %300 exp artışı ile normal bir player 1 yaratık kestiğinde 1000 EXP alıyor ise siz aynı yaratığı kestiğinizde 3000 EXP alırsınız gibi. Bunun yanı sıra ayrıca oyunda bulunan EXP flash itemi kullanarak da bonus olarak %80 EXP artışı elde edebilirsiniz ve toplamda %380 EXP artışı elde edersiniz. 80-83 Level aralığında ise %120 EXP artışı elde etmeniz mümkün. Ayrıca her ne kadar pahalı görünse de diğer PREMİUM'lara nazaran oyun içerisinde isminden de anlayabileceğiniz gibi daha fazla EXP kazanabileceğiniz bir PREMİUM çeşidi bulunmamaktadır. Bu yüzden oyunda EXP kasmak isteyen arkadaşların özellikle tercih etmesini tavsiye ettiğim bir premiumdur. Arttırdığı EXP'in yanı sıra hediye olarak Trina, Altın Olta ve 10 Adet de Magic Hammer'ı ücretsiz olarak sizlere sunmaktadır.
     Logos Kutsamalarını Kullanın Değerlendirin : 

     Bildiğiniz gibi oyunun yakın tarihinde düzenlenen bir etkinlik ile oyuna Logos İlüzyonları da dahil edilmişti. EXP kasan arkadaşlar için biçilmiş kaftan olacak bu Logos İlüzyonları sizlere %100 Exp artışı sağlamakta. Ayrıca bu alacağınız 1 saatlik etkiyi oyun içerisinde Power Up Store'da bulunan Dration isimli eşya ile bu etkiyi 2 ye katlayarak 2 saat boyunca %100 EXP artışı elde edebilirsiniz. Logoslar ile alakalı detaylı bilgiye sahip olmak için mutlaka bu videomu izlemenizi tavsiye ederim !!! Knıght Online The Sprite of Logos Hakkında Herşey :
     

     BDW %20 Exp Kağıdı ya da Ascent Scrool : 

     Bu iki kağıt aynı işlevi görse de ikisininde farklı bedelleri var arkadaşlar. %20 Exp artışı veren bu kağıtlar 2 saat süre boyunca alacağınız EXP'i %20 arttırmaktadır. BDW kağıdını isminden de anlayacağınız gibi günlük düzenlenen Border Defence War etkinliğinden kazandığınızda elde edebilirsiniz. Ascent Scrool isimli eşyayı ise Power UP Store'dan CASH ile satın alabilirsiniz. 

     Kanat ve Valkry Alabilirsiniz : 

     Kanat ve Valkry satın alarak da EXP artışı elde etmeniz mümkün pek tavsiye etmesem de yine de EXP arttırdığı için buraya eklemek istedim. Görüntü itibari ile sizleri mutlu edecek bu ürünler ise 1 Aylık kanat bedeli yaklaşık 999 Cash olması gerekmekte ve sizlere %9 EXP artışı sağlamakta Valkry ise Kafalık-SET olarak alındığında 1000 Cash'i geçmez büyük ihtimalle %4 + %4 artış ile %8 lik toplamda EXP artışı elde etmeniz mümkün. 

     Achieve Özelliği İle : 

Achieve ile Exp Arttırma
Achieve ile Exp Arttırma
     Knıght Online Achieve özelliği ile oyuna pek çok ekstra özellik de karakterlerin isimlerinin yanına alacağı diğer adlar ile birlikte eklenmiş durumda. Burada olan Four Phases of Life isimli seçeneği açtıktan sonra Achieve'da seçerek %3 EXP artışı elde edebilirsiniz. Evet arkadaşlar Knıght Online Exp Arttırma Rehberi hakkında söyleyeceklerim bu kadardı baya uzun oldu ama güzel de oldu değerli yorumlarınızı ve sorularınızı yazıdan esirgemeyin lütfen saygılarımla... #AsosyalCoder
     
   
Knıght Online Exp Arttırma Rehberi Reviewed by Blog on Ocak 27, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Blooglem 2021 © 2016 - 2017
Powered By

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Tema resimleri LordRunar tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.